Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

125 cc Motosiklet Parçalarını Nereden Satın Alabilirim?

RKS Arome 125 model bir motosikletim var. Varyatör, debriyaj, kayış, baga, hava filtresi gibi bakım gerektiren parçaları nereden temin edebilirim? Aynı şekilde motor ve şanzıman yağını da güvenilir bir yerden temin etmek istiyorum. Güncel olarak tam sentetik Lubex 10W40 kullanıyorum. Motor...
  2. Furkan Karagülle

35.000 - 45.000 TL Bandında Motosiklet Önerisi

Bir tanıdığım ilk motosikletini satın alacak ve bunu üniversite yıllarında ulaşım aracı olarak kullanacak. Bütçesi fazla değil, A2 ve B ehliyeti mevcut. Kuba CG 50 serisini mantıklı buluyorum. Ruhsatta 50 cc olarak geçiyor ancak 150 cc olarak yükseltilmiş şekilde satılıyor. Genel olarak 125 cc...
  3. Furkan Karagülle

45.000 TL Bütçeyle 0 Kilometre Motosiklet Önerisi

* İkinci ele sıcak bakmıyorum. Zaten ucuz ve kalitesiz malzemeden imal edilen araçta sorun yaşamak istemiyorum. * Mercedes W201 kasa araba alacaktım 2.0 benzinli olacak şekilde ancak inanılmaz derecede masraflı oluyor. * Ehliyet sorun değil. * Mondial Superboy 125i gayet makul bir seçenek gibi...
  4. Furkan Karagülle

Super Sport Motosiklet Önerebilir Misiniz?

Bir dostum motosiklet almak istiyor. Bütçesi 130.000 TL'ymiş. Kendisine 0 km 2022 YZF R25 ABS almasını önerdim. Sizin önerileriniz nedir?
Geri