Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Motosiklet için mont önerisi

Arkadaşlar 6k bütçem var, korumalıklı mont alıcam. İçindeki parçaların çıkabilmesi iyi olur sıcak havalar için, soğuk havadada çok üşütmesin isterim. Koruması en iyi olan ne önerebilirsiniz?
  2. RevenKalr

Drift L icin akü onerisi

Arkadaslar 5 ayda akü bitti, motoru hep vurdurnak zorunda kaliyorum. 1k butce ile akü onerir misiniz?
  3. RevenKalr

Motosiklet icin korumalikli Mont onerisi

4.5-5k Butceye xs veya s beden Mont ne onerebilirsiniz, 125cc motor suren bir arkadasim alacak. Simdiden tesekkurlerr
  4. RevenKalr

Ehliyeti almama 6 gün kala ceza yedim

Selamlar dostlarım, 10 martta direksiyon sınavım vardı. Fakat bugün evin yanındayken şansıma yunuslar gelip ehliyet ruhsat sordular yazdılar cezayı, burda oturuyorum falan desemde nafile :( Bu durum benim ehliyet sınavıma etki eder mi? 10 martta girebilir miyim sınava
  5. RevenKalr

Motorun rodajını nasıl yapmalıyım?

Arkadaşlar drift l 125 sahibiyim ve ben normalde 500km ye kadar 5000 devir 1000 e kadar 7 bin devir diye biliyordum fakat kitapçığında 800 e 1600 olarak gözüküyor. 500 e 1000 mi yapayım, 800 e 1600 mü? neyi tavsiye edersiniz?
  6. RevenKalr

İlk motorumu sonunda aldım

@blackjacktr @MuratTheFounderOfGariban Selam dostlarım, sonunda bir motor alabildim. Drift l 125 siyah aldım, ve bugün 20 kilometre kullandım. Fakat bir kaç sorum olacak, 1- Motoru bazen boşa alamıyorum, geçmiyor hiç bir şekilde. Anca istop ettirip o zaman rahat bi şekilde alabiliyorum. 2-...
  7. RevenKalr

65k butce ile motor onerisi

Selam arkadaslar, bir suredir motor alma sureci icerisindeyim. Dün taksitle sifir drift l yi 65 e aliyorduk fakat bizim karta taksit olmadigindan maalesef alamadik. Bankadan 65 cekmeyi dusunuyyoruz, samsun icinde ikinci el daha guzel bir motor bulabilir miyiz? Yoksa drift alayim mi
  8. RevenKalr

100-150k arası alınabilecek motor

Arkadaşlar önceki konularımda drift l almakta karar kılmıştım fakat fiyatını biraz yüksek söyledi bayii. O yüzden yılbaşında motor alıp almışken iyi bir şey alayım diyorum. 0 ve taksitle alınacaktır, ikinci el önermeyiniz. bütçe ortalama 125k, duruma göre oynayabilir. Ne önerirsiniz? Aklımda...
  9. RevenKalr

60k butceye motor ve ekipman

Arkadaslar 125 lik bir motor almayi dusunuyorum, kask ve kilit takip cihazi alarm cart curt da lazim cunku oturdugum binada otopark yok ve mahallede hirsizlik olaylari cok oluyor. 60 i gecemem, ikinci el rks125r ve ls2 kask dusundum fakat taksitle alacagimdan yalan oldu bir miktar. Ne...
  10. RevenKalr

A1 ehliyet ücreti nedir?

17 yaşındayım A1 almayı düşünüyorum, seneyi bekleyip a2 alsam daha iyi olurdu ama bu sene motor lazım o yüzden a1 alıcam mecbur. Devlet harcı ve kurs ücreti ne kadardır, ikisi toplam ne kadar tutar? kimi 5500 diyor kimi 8500 diyor, net bir bilgi var mı?
  11. RevenKalr

25k ya motor var mıdır?

Arkadaşlar aklımda 33 e rks125r vardı girdim baktım 45 olmuş, taksitle alacağım için büyük ihtimalle faizi binecek o yüzden 25k dedim yani ödemede 30 olacak o büyük ihtimalle. artık yokuşu 30 la çıksın yeter yani ne alabilirim bu fiyata? elektrikli de olur
  12. RevenKalr

30k bütçe Motor önerisi

Arkadaşlar 30K bütçe ile motor önerisi istiyorum. günlük ortalama 30km yapılacak, bütçe maksimum 35 e çıkabilir üstü maalesef olmuyor. Şimdiden teşekkürler önerileriniz için
Top Bottom