Arama sonuçları: *

1. DarkLegion3

5000TL Motosiklet montu önerisi

Merhabalar, mont konusunda hiç bir bilgim yok sadece her mevsimde kullanacağım için ona göre istiyorum. https://www.trendyol.com/taipan-sports/motorcu-montu-omuz-dirsek-ve-sirt-korumali-ruzgar-gecirmez-suya-dayanikli-cordura-600d-kumas-p-798436799?boutiqueId=61&merchantId=869034&v=L...
  2. DarkLegion3

RTR200 Hangi yağı kullanmalıyım

Castrol 10-40 Düşünüyorum ve zincir yağı ve temizliği için motul.
  3. DarkLegion3

Bana en uygun f/p Motosiklet eldiveni ve montu önerir misiniz?

200CC motora geçeceğim yağmur çamur demeden sürüyorum en uygun f/p eldiven ve mont önerileriniz nedir? Yoksa trendolydan 600 liralık eldivenden baslayacağım
  4. DarkLegion3

Motorunuzun/Arabanızın trafik sigortası ne kadar?

Yakın zamanda 2020 model NS160 almayı düşünüyorum fakat sigortasının ne kadar geleceğini bilmiyorum. Babamın üzerine yapmayı düşünüyorum, ona da 7000 TL geliyormuş.
  5. DarkLegion3

Arora Beatrix ile CFMoto CLX250 kafa kafaya takas mantıklı mı?

Arkadaşım cfmoto ile takası gerçekleştirecek bence mantıklı sizce nasıl? CLX250 Kroniği nedir?
  6. DarkLegion3

2014 Model Apache rtr150 Alınır mı?

Geçiş motoru olarak almak istiyorum 33 bin km de sorunsuz alınır mı?
  7. DarkLegion3

Scooter için anlas lastik iyi mi?

950 TL ye geliyor 3.50-10 ebatında yaz kış kullanacağım
  8. DarkLegion3

38 Binde Bajaj ns160 mı yoksa sıfır Drift L mi?

NS160 tanıdıgıma ait cok temiz bakmış ve ABS var. Ama kmsi çok yüksek ilerde satabilir miyim şüpheliyim. Diğer yanda 0 Drift L almak var sizin öneriniz nedir? NS160 almak istiyor canım.
  9. DarkLegion3

Scooter garip ses sorunu çözüldü.

Mondial loyal 50'i 80CC'ye çevrilmiş halini kullanıyorum motor sabit dururken garip sesler çıkarıyor yolda giderken sağ olsunlar motorcular gelip sesi anlamaya çalışıyor kimisi piston kimisi motor blogunda sürtme var diyor en son subap vuruyor dendi.
  10. DarkLegion3

60-70 Bin TL arası motor önerisi yapar mısınız

Rks rks newlight 125 pro, falcon mexico, drift L(uygununu bulursam ilk bunu alacagım), rks rn 180 ya da rks k-light 202 düşünüyorum Vitesli motor istiyorum ama deneyimim yok şuan aktif olarak 50cc scooter kullanıyorum(4000km tecrübem var) newlight koydum çünkü fiyat açısından en yakın onu...
  11. DarkLegion3

Motorumun kayışı kopmak üzere orjinal kayış nerde bulabilirim?

Mondial loyal 50i 80CC çevrilmiş orjinal kayışını nereden satın alabilirim? Trabzonda yaşıyorum bayilerde var mıdır?
  12. DarkLegion3

Kanuni nasıl marka?

125CC bir scooterini alsam kolayca satabilir miyim yada yedek parçası varmıdır?
  13. DarkLegion3

Mondial 250 MCT Alınır mı?

Mekanik aksanının tamamı yenilenmiş kısaca bütün mekanik parçaları sıfır ile değişmiş bir motor sizce almalı mıyım? Öğrenciyim masrafı olursa karşılayabilir miyim?
  14. DarkLegion3

80 Bin TL bütçe ile alınabilecek en iyi 125CC Naked motor önerisi

Baktığım bütün modellerin ya piyasası olmuyor ya da hep ciddi bir kronik sorunu oluyor pek de motordan anlamadığım için minimum sorun seviyesinde bir motor önerisi istiyorum arkadaşlar Aklımda drift l var
  15. DarkLegion3

2500 TL kask önerisi

50CC motor sürüyorum arkadaşlar bütçe çok kısıtlı önerileriniz için teşekkür ederim
  16. DarkLegion3

80CC Yükseltilmiş 6 Aylık motor alınır mı?

Mondial 50 loyal i modelini 80CC yükseltilmiş 26 Bin e bırakıp üstüne kasko yapacakmış almak mantıklı mı?
  17. DarkLegion3

50 CC Motor önerisi

Dershaneye gideceğim için almayı düşünüyorum b sınıfı ehliyet ile kullanacağım motor piyasasını bilmediğim için öneri istiyorum motorla ilgili tek sıkıntım sürdüğümde küçük görünmemesi 192 boyundayım :D
  18. DarkLegion3

Volta VS2 Alınır mı?

İlk defa motor kullanacağım arkadaşlar bu yüzden ehliyetimin yanında bir 50CC lik motor bakıyorum. En düşük ve uygun fiyata alınabilecek motor nedir? Bütçe 30.000 fakat 20 bin civarında olursa cok daha hoş Babam trabzondan erzuruma veya rizeye gitmeyi düşünüyor yanında bende şehir içi...
Geri