Arama sonuçları: *

1. TahaCel

250 Cc naked motor önerileri

250 CC lik bütçe belitmiyorum belli bi bütçe yok ama aşırı pahalı abartı da olmasın Mt-25. Nk250. Duke 250 bunlardan biri alınır mı bildiğim bunlar sadece şuanlık
  2. TahaCel

45-50k Scooter motor önerisi?

Beyler scooter motor önerisi yaparmısınız bütçe 45-50k bu fiyatlara 2.el mi gelir kaç cc bu fiyatlara bulunur Köprüyü felan geçicem ama onada söylemek istiyorum naked super sport tarzı bir şey istemiyorum kullanımı kolay olsun istiyorum 50 cc felanda çok istemiyorum ama biraz daha...
  3. TahaCel

MT-25 ile motor kullanmaya başlama

arkadaşlar A1 ehliyet almak yerine 18 yaşında A2 ehliyet almak istiyorum direk alınca MT-25 almak istiyorum sizce yeni başlangıç için uygun olurmu 125cc bir motor değil 249cc heralde
  4. TahaCel

Yeni motora başlayanlar için naked mı super sport mu ?

ilk motorumu alırken hangini almalıyız yeni sürücü oldumuz için biraz alışma süreci vb. hangisi daha iyi olur naked motor mu super sport mu
  5. TahaCel

A1 ehliyetle alinacak motorlar??

16 yasinda a1 ehliyet alicam 17 yasimda motor alicam babamın üzerine 18 e gelince kendi üzerime geciricez neyse A1 ehliyetli baslangi motoru önerisi motor piyasasini bilmem 40k felan diyim Naked motor istiyorum Sıfır varmı bilmiyorum 2.el önercekseniz alirken nelere dikkat etmeliyiz ...
  6. TahaCel

16-17 yaşında motor alabiliyormuyum ??

16 yaşında mt 125 alıcam diyelim alabiliyormuyum kendi üzerime reşit değilim ama ? yoksa ailemin üzerinemi alıyorum ?
Top Bottom