Arama sonuçları: *

1. Asansörcü

Motosikletten gelen ses

Herkese merhaba. Motosikletimden bir süredir garip bir ses geliyor. Fark ettiğim bir performans kaybı yok, aküm zayıf olduğu için marş biraz zor dönüyor. Titreşim sanırım biraz arttı, kalkışlarda da sorun yaşıyor gibiyim ve motor normalden fazla yakıyor gibi. Subaplardan olabileceğini düşündüm...
  2. Asansörcü

Motordan tak tak ses geliyor

Merhabalar. Motosikletim rölantide çalışırken yağ haznesinin ordan tak tak şeklinde ses geliyor. Bir süredir geliyor doğrusu. Yatak sarmış olabilir mi? Ek olarak, stop ettikten sonra egzozdan pof diye sıkışmış hava atar gibi hava atıyor. Sesi elimden geldiği kadar çekmeye çalıştım, aslında...
  3. Asansörcü

Bu rengi ruhsata nasıl işletebilirim?

Merhabalar. Motosikletimi aşağıdaki videodaki renkle kaplayacağım. Bu renk olmasa bile benzeri olabilir. Bu rengi ruhsata nasıl işleteceğim? Ağustosta vizem var.
  4. Asansörcü

Seydişehir'de feci motosiklet kazası: 1 ölü

Bugün saat 2 civarında Konya'nın Seydişehir ilçesindeki Etibank yolunda motosiklet sürücüsü Buğra S. kaza yaptı. Kazada, sürücü Buğra S. olay yerinde hayatını kaybetti. Tanırdım kendisini. Henüz 21 yaşındaydı, kendisiyle beraber motosiklet sürmüştüm. ZX6R motosikleti vardı, çok hevesle aldı...
  5. Asansörcü

Motosikletim çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba. Motorumun bujisi arızalı diye düşündüğüm için buji satın aldım, D8EA kodlu. Bujiyi değiştirdim fakat halen motorum çalışmıyor. Bana ateşleme yok gibi gelmişti, yeni buji çatır çatır ateşliyor. Fakat motosikletimi yine çalıştıramadım. Karbüratöre giden hortumlarda yakıt var...
  6. Asansörcü

Yamaha bujisi farklı motora uyar mı?

Herkese merhaba arkadaşlar. Elimde bir scooter var, 250CC. Motorumun yedek parçasını bulamıyor ve temin edemiyorum, bu yüzden NGK'nın XMAX 250 için ürettiği bujiyi alacağım. Motosikletimin 3 defa bujisi değişti, hatta geçen hafta tekrar değişti buji lakin bugün tekrar arıza yaptı ve artık iyice...
  7. Asansörcü

Motosikletimin hava filtre kazanından gelen ilginç sıvı

Selam herkese. 2011 model, karbüratörlü bir scootera sahibim. Scooterımla kaza yaptıktan bir türlü ayarı ne ben ne tamirciler tutturamadı. Karbüratör ayarı çok kısıktı, yükselttim ve rölanti seviyesini 1400-1500 devire getirdim. Ardından motordan efsanevi bir çiğ yakıt kokusu gelmeye başladı...
  8. Asansörcü

Kaza sonrası kamera görüntüleri verilmiyor

Merhabalar. Yakın zamanda bir kaza yaptım ve nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. %100 suçlu beni gösterdiler. Söylediklerine göre olay yerinde kaza anını gören bir kamera yok ancak yoldaki bir araç kamerasından kayıt almışlar ve ona göre beni suçlu göstermişler. Emniyete varıp kayıt istediğimde ise...
  9. Asansörcü

Kazadan sonra ifadem alınmadan suçlu gösterildim

Merhabalar. Geçen hafta cuma günü motosiklet kazası yaptım. Kaza yaptığım bölgenin yakınlarında 2 tane güvenlik kamerası var ve ikisi de araçlardan ötürü yolu ve kaza yaptığım bölgeyi görmüyor. Kaza yaptığım yol çift şeritli bir yol, vurduğum araç sol şeritte ben ise sağ şeritteyim. Kazayı...
  10. Asansörcü

Motosiklet kazası yaptım

Selam forumdaslar. Dün kask takmamanin cezasını cektim, kaza yaptım ve kafamı yardım. Biz bi hata yaptık, siz yapmayın. Ekipmaninizi unutmayın.
  11. Asansörcü

2004 model Suzuki alınır mı?

Merhabalar. Bir motosiklet buldum, 2004 model Suzuki GSXR 600 SRAD K4. Fiyat olarak gayet makul geldi. 54.000 kilometre, kazası/trameri yok. Sahibinin iddiasına göre bütün grenajlar orjinal, boğazdan two brothers egzoz var. Tek masrafı çift lastik lazımmış. Alınır mı?
  12. Asansörcü

Motosiklet motoru niye keser?

Merhaba. Motorumu birkaç saat çalıştırmayıp çalıştırınca ortalama 30 saniye - 1 dakika falan 2500 devirde çalışıyor, ardından 1000 devirin altına düşüp gaz vermezsem kesiyor. Sürekli gaz vermem gerekiyor, niye yapar?
  13. Asansörcü

Yuki Türkiye Rezaleti

Merhabalar. Bugün başıma gelen ve beni sinirden çıldırtacak duruma getiren bir olay anlatacağım. Bir tanıdığım Yuki marka motosiklet aldı. Grenajları eskimişti, bu yüzden grenaj fiyatı öğrenmek için Yuki Türkiye Yedek Parça numarasını aradık. Otomatik sistem bize sırada 1 kişi olduğunu ve...
  14. Asansörcü

Aprilia RS 125 nasıldır?

Merhaba. Yakın zamanda elimdeki 250CC motoru satıp ehliyet gereği 125CC bir motor alacağım ve uzun süredir bir arayış içerisindeyim. Yakın zamanda YZF R125 düşündüm ancak Aprilia serisinin 125'lik motoru olduğunu öğrendim. Sizce bu motor alınır mı? Nasıldır?
  15. Asansörcü

Motor hızı için GPS kurulumu

Merhabalar. YouTube'da birkaç videoda gördüm, motorlarla hız testi yaparken "+ GPS" yazıyorlar ve hızlarını sol üst köşe koyuyorlar. Bu uygulama veya cihaz nedir ve nasıl kurabilir veya bulabilirim?
  16. Asansörcü

Alacağım motosiklet ekipmanları nasıl?

Merhabalar arkadaşlar. Maksimum 10 bin TL ekipman bütçem var ve aşağıdaki ekipmanları düşünüyorum, sizce nasıl? Kask: https://www.trendyol.com/agv/k3-sv-mat-siyah-gunes-vizorlu-kask-pinlock-dahildir-p-102325261 Mont...
  17. Asansörcü

Motorumu kaça satabilirim

Merhaba. Elimde 2011 model Yuki'nin bir motoru var. Motor özellikleri şu şekilde: 250 CC 30.xxx kilometre Hasar kaydı yok 2011 model, 2021 trafiğe çıkışlı Geçen ay full bakımları yapıldı Yağları değişti Filtreleri temizlendi Sıvı soğutmalı Lastikler sağlam Problemi yok, al bin git. Deposu full...
Top Bottom