Arama sonuçları: *

1. yakar41

Arkadaşlar hero xpulse 200 motosiklete güvenlik amaçlı kamera takmak istiyorum

Arkadaşlar twogo 3000 kamera aldım ancak bunu ben araç kamerası olarak aldım bu ürünü motosiklete nasıl uydurabilirim yardımcı olur musunuz
  2. yakar41

Motosiklet kask önerisi

Hero xpulse 200 4vpro marka 1 ay önce motosiklet almıştık ancak aldığımızda babam kask alamyacsgimizi söyleyince kasksiz göndermek istemeyen işletme sahibi 2.el mt helmets kask hediye etti ve buf.. Bu tarihe kadar sorunusuz kullaniyorduk ancak kaskın vizoru ve sungerleri cikti markette...
  3. yakar41

Tvs raiderin arka frenin kampana olmasi problem mi

Arkaadaslar tvs raider 125 alacağım ancak arka fren kampana , a2 ehliyetim olmuş olsaydı tvs apache rtr200 alacaktik( yaş 18 ) Rtr200 de on arka disk +abs var Arkadaslar a1 ehliyetlen sehir merkezine inmeden sürsem problem olur mu Babam 2014 de sifir Yamaha ybr almıştı o zaman da arka fren...
  4. yakar41

1500 tl motorsiklet kaskı önerisi

Motorsiklet kask önerisi
  5. yakar41

Mondial drift l vs mondial vulture vs rks 125r

Sizce hangisi a1 sınıfı ehliyetim var
  6. yakar41

Yunus polislerinin kullanmış olduğu motorsiklet kaskı dayanıklı mı

İntercom almayı düşünüyorum ama polislerin kullandıgı kask dayanıklı mı bilmiyorum kırılır diye korkuyorum elimdeki kask bu
  7. yakar41

Kuba tk03 vs Mondial drift l

kuba tk03 daha önce kullanan var mı bana tavsıyede bulunabılır mı drıft l kullanıcılarıda bu zamana nasıl bır sorunla karşılaştı kaç bın kmde dir kullanıyorsunuz motosıklet alacagım kafam cok karısık
  8. yakar41

Yardım A1 ehliyet parkuru hakkında

merahbalar 2 ay once ehlıyete başvurdum 90 puan alıp dıreksıyona çağırdılar gıttım dıreksıyona motoru suruyorum vs ama parkur da kafam karısık 1.tur : dubalar arası slalom ve sekız çızme , duz beyaz cızgıde gıtme 2.tur : hıçbır yere sapmadan beyaz cızgı uzerınde fren yapma duraklama yapmak (...
  9. yakar41

Mondial mash vs kuba tk03

İki motor arasında kaldım karar veremiyorum sizce hangisini almalıyım
  10. yakar41

Vites göstergeli ve devir göstergeli motorsiklet önerisi

125 cc motorsıklet arıyorum başlıktaki bahsettiğim özelliklerin olması çok önemli bir de vıtes gostergesı olmalı mı ? yamaha ybr ler çok hoşuma gidiyor fakat vıtes gostergesı yok motor seçerken dıkkat etmelı mıyım bunlara tesekkurler butçe 15 - 30 bın arası
  11. yakar41

50 cc motor kaça satılır

İyi geceler kuba space 50 ( 80 ) scooterum var kaça satmalıyım sizce 5000 km de grenaj kırık küçük bir parçası ayak marşı yok koptu bir de arka sinyaller ve stop kısmı tırnaklarından çıktı kaça gider
  12. yakar41

Motor İçin Kırılmayacak Telefon Tutacağı

Scooter motoruma navigasyon amaçlı teelfon tutacağı almak istiyorum
  13. yakar41

Scoooter motora aksesuar modifiye

Kuba space 50 motora aksesuar takmak istiyorum modifiye olarak egzoz takmak istiyorum ( ceza yazmayacakları egzoz ) neler ekleyebilirim motoruna
  14. yakar41

vitesli motorsiklet mi daha tehlikeli scooter mu ?

babam yamaha ybr ıle kaza yaptı babam bana scoooter aldı 50 cc babama vıteslı motor aldırmak ıstıyorum fakat uf oluruz dıyor ( kaza yaparız ) hanıgısı sızce daha tehlıkelı 50 cc motorla 2 kısı bayır cıkamamaktan bıktım ve sıkıldım :(
  15. yakar41

Scooteri ( Benzinli motorlubisiklet ) kaç km daha kullanmalıyım

Şuanda aktif olarak kuba space 50 kullanıyorum 4.000 km de daha öğrenmek için ne kadar daha kullanmalıyım vitesli motora geçmeyi de çok istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir
  16. yakar41

125 cc motor önerisi

A1 ehliyet alacagım şuanda space 50 kullanıyorum yeni bir motora geçmek istiyorum ne alacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz scooter cup cg farketmez
  17. yakar41

Scooter motor 50 cc denge sorunu

kuba space 50 cc motorumu sürerken sanki üstünden atacakmış gibi oluyor ve rüzgar oldugunda sağ sola savuruyor neden böyle oluyor
  18. yakar41

Sizce A1 ehliyet almak mantıklı mı

Şuanda ehliyetsiz 50 cc kuba space kullanıyorum 28 güm sonra a1 ehliyete yaşım tutacak sizce alınmalı mı?
  19. yakar41

Mondial drift mi Yamaha ybr mi

Arkadaşlar kafam çok karışık hangi motor daha iyi veya tavsiye ettiğiniz motor var mıdır
  20. yakar41

49 cc motora ehliyet gerekir mi

49 cc space kuba ehliyet gerekir mi ? 1626953262 Motor özelliklerim;
Geri