Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

6 ay 6000 km olmadan satış yapılabilir mi

2 hafta önce tamir edip satmak için bi drift l aldım bu 6 ay meselesini unuttum motoru 6 ay 6bin km yapmadan satabilir miyim?
  2. AfniSoDeadly

Yardım İlk Motorsiklet sigorta ücreti

İyi forumlar Kendi evim de motorsiklet tamiri yapıyorum uyguna bi motor denk geldi mondial drift l 15bin TL'ye anlaştık blok arızalı bunu tamir edip satmayı düşünüyordum ama sigortanın zorunlu olduğunu yeni öğrendim ilk defa üstüme bi araç olucak bunun sigortası ne kadar olur 2 ay içinde satsam...
  3. AfniSoDeadly

Cafe racer (rehber tadında)

Merhaba arkadaslar uzun bir suredir aklimda olan cafe racer projesi icin motorum skygo sg 125 30 sasesi uzun genis bir motor olduğu icin cafe racer olmaya musait oldugunu düşündüm ve ufaktan basladim Simdilik sasesi keserek basladim kuyruk epey uzundu 3 kisi 1.80 boylarinda 70 80 kg 3 kisi...
  4. AfniSoDeadly

Öneri 2 kask arasinda kaldim

Bu iki kask arasinda kaldim aslinda exo920 begenmistim ama cene açılır oldugu icin düşünmuyorum https://ty.gl/ru2bgi56nf https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-391-kapali-motosiklet-kaski-mat-siyah?language=tr&h=6ad667b0&gad=1&gclid=EAIaIQobChMIxe757JaCgAMVxqbVCh2SmgR9EAQYAiABEgISG_D_BwE
  5. AfniSoDeadly

Yardım Motorsiklet cc yukseltme

Yamaha crypton 2004 t110 motorum var bir süredir aklimda cc yukseltmek var hazir segman yemisken silindir piston da degistireyim dedim 135cc performans silindir piston buldum ama 135cc uygun üst kapak bulamadım ust kapak degistirmesem bi sorun olur mu ayriyetten 150cc karbüratör takicam daha...
  6. AfniSoDeadly

Yardım Yedieminler hakkında bilgisi olan var mi

3 yıl önce babam kaza yaptı ve motor yediemine çekildi hurda belgeli olduğu için ve jandarma alamazsiniz dediği için peşine düşmedik ancak gecen bir tanıdık hacizden vs bahsetti o yüzden bilen varsa bir kaç sey danışmak istiyorum
  7. AfniSoDeadly

Yardım Motorsiklet şanzımanlari birbirine uyar mi

Motorumuz çalındığı için mecburiyetten gecici sureligine skygo 125-30 aldik 2 ay once, sert kullanıyorum bugün 3ten 2 ye cektim ve vites gecisleri bozulmaya başladı 2 ye devirsiz ve yumusak atinca kaydirip boşa geciyor ama devirli ve sert atinca kaydirma sikintisi yapmiyor sizce sorun şanzıman...
  8. AfniSoDeadly

Yardım Dc fani kontağa ya da aküye bağlama

Arkadaslar bir motorsiklet aldik ama motor fan açmıyor fani degistirdik ama sorun müşür de sanırım bu fani akuye veya kontaga baglamak istiyorum yani kontağı actigim zaman fan calismaya baslasin diye var midir bunun bi yolu
  9. AfniSoDeadly

Radyatör soğutma dc fan neden çalışmıyor

Motorsiklet aldık adam radyatör fani bozuk olduğu icin yaninda sıfır dc fan verdi kablolari bagladim ama calismiyor neden olabilir ilk defa sivi sogutmali motor kullandigim için bir sey bilmiyorum normalde her seyini kendim tamir ederim
  10. AfniSoDeadly

Motorum da bu yağı kullanmalı mıyım

Bu yağı motorsiklette kullanmam tehlike arz eder mi bir kere babam yanlış yönlendirme yüzünden 20 50 almıştı ve depo da bu yağın aynısından bulmuştum 2007 üretimi idi ve motora bu yağı katmıştım 1.5k km motorda kaldı ve bariz bir performans artışı vardı ama motorsiklet yağı degil ve bu motor...
  11. AfniSoDeadly

Motorsiklet deposunu nasıl düzeltirim

Arkadaşlar deponun üzerin de bir göçük var çeşitli videolar izledim 10 tane silikon yapıştırıp sıcak su döksem ve asılsam düzelir mi
Top Bottom