Arama sonuçları: *

1. HarbiyeliTRe

Yardım Bajaj D400 Ug vs Honda Crf 250 rally

Arkadaşlar yaza doğru almayı düşünüyorum lakin arada kaldım birisi sıfırını dahi bulamıyorsun diğeri bayilerde var ayrıca alma imkanı konusunda cf bana daha yakın geliyor ancak r25 piyasası olması beni arada bırakan bir durum cf 450 sr piyasası bir tık daha az gibi ama parça sorunu yok ancak...
  2. HarbiyeliTRe

Yardım Benelli 125-S Alınır mı?

Arkadaşlar ben kendime Cf aldım bu konuyu bir yakınım alacak Benelli tercih edecek lakin bunun sıkıntısı veya kronik durumu var mı yeni başladı tecrübe edinip satacak sizce nasıldır ben çok dedim Cf 150 alsın lakin korkuyor a1 aldı kafam rahat olsun diyor 97 bin lirası var bir kurul dahi...
  3. HarbiyeliTRe

Yardım Bajaj N250 Vs Cf 250 NK vs 250 SR

Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım hem piyasası olan hem çok sorun çıkarmayacak başım çok ağrıtmasın benim aklımda Cf 250nk ve sr var lakin parça sıkıntısı göze alıyorum ama kronik sıkıntısı var mı veya bajajda yağ soğutma var nasıl 116 bine alınır mı stop sorunu varmış kronik mi yoksa kime...
  4. HarbiyeliTRe

Husqvarna svartpilen 250 mi yoksa Honda CB 250 R mı?

Abilerim bütçemi çok aşarak fiyat arttırdım lakin svartpilen 192 bin liraya hemen teslim alabiliyorum ama Honda bulamadım done asvartpilene karar verecektim ama aklımda belli sorular dolaşıyor parçası var mi servisi nasıl kalitesi nasıl Çin motoru gibi 10 binden sonra dağılır mı olası bir...
  5. HarbiyeliTRe

Yardım 110 Bin TL Altı Sıfır Motor Önerisi

Arkadaşlar aklımda kanuni seha 150 ve rks freeccia 150 var sizce sıfır olarak alınır mı ve pcx ile nmax fiyatları uçtuğundan dolayı bu motorlara bakıyorum sym olsun kymco olsun onlar bile karaborsa olmuş 2.el önermeyin temiz değilse yardımcı olursanız sevinirim.
  6. HarbiyeliTRe

Yardım 20 Bin TL Altı Kask Önerisi

Arkadaşlar 2 tane motor modeli var aklımda biri cb 250 r diğeri ise nmax 155 sizce nasıl kask almalıyım 20 bin TL bütçem var aklımda ls 2 thunder Carbon modeli var sizce sağlamlığı nasıl yardımcı olursanız sevinirim. https://www.motosikletonline.com/urun/ls2-thunder-karbon-kask-gp-aero-mat-...
  7. HarbiyeliTRe

Yardım Bajaj mı CF motor mu?

Herkese merhaba aklımda cf 250 nk ve Bajaj yeni çıkartmış olduğu f250 var sizce parça olsun kalite olsun ve özellikle güvenlik olsun hangisini seçmeliyim bütçem 125k hangisi alınır? 1687902938 Beyler bayanlar cevap bekliyorum.
  8. HarbiyeliTRe

A1 Ehliyet İçin Motorsiklet Önerisi

Arkadaşlar bu yaz A1 ehliyet alacağım lakin aklımda bir soru var ben temmuz ayında 18 yaşında olacağım a2 direk başvursam olur mu yoksa a1 almadan a2 geçemez miyim birde 125cc olarak aklımda 2 model var pcx ve nmax hangisini önerirsiniz ben kmt ve rks baktım ama çok gözüme çarpan modeller olmadı...
  9. HarbiyeliTRe

A1 Ehliyet İçin Motor Önerisi

Arkadaşlar merhaba 16 yaşıma girdim ve motor almak istiyorum ama Manuel mi yoksa otomatik mi alacağım bilmiyorum birde 125 cc gücünde motor önerirseniz çok mutlu olurum çok yakmasın parçası orta pahalılıkta olsun ve piyasası olsa iyi olur aklımda bir kaç tane model var sizce hangisini seçmeliyim...
Geri