Arama sonuçları: *

1. K

MOTOSİKLET EKİPMAN MAĞZASI ÖNERİSİ

Merhaba, a dan z ye full ekipman alma niyetindeyim, yaklaşık 30k bütçe ayırdım ekipmanlara yetermi bilmiyorum. İstanbul bağcılar da oturuyorum. Önerebileceğiniz mağaza var mı ? Ürününün arkasında duran garanti veren ve kurumsal gibi olan ??
  2. K

10k Kask Öneri̇si̇

Arkadaşlar motora yeni başlıyorum ekipmanlarımı şimdiden alacağım. Kask için 10k ayırsam yeter mi ? Hangi kaskları önerirsiniz. Benim araştırdığım iki kask var scorpion 1400 air carbon ve agv k5s
  3. K

Knox Handroi̇d Mk4 Alinir mi

Motora yeni başlıyorum ehliyeti henüz almadım, öncelikle ekipmanları almak istiyorum, eldiven olarak knox handroid mk4 modelini 3.500 TL ye sahibinden üzerinden almak mantıklı mı ? Hiç kullanılmamış S beden yazılmış. Bu ekipmanlar için yardımcı olabilecek bilgili bir arkadaş var mı bana ful set...
  4. K

90k Bütçe Motorsi̇klet Ve Eki̇pman Öneri̇si̇

Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar, ilk defa motor alacağım 4. direksiyon dersimi aldım, şuan 40k param var 2 ay sonra askere gidicem tazminatımıda alırsam toplam 90k param olucak. motordan önce şuanki paramla ekipmanlarımı tamamlamak istiyorum ama marka model fiyat bilgim hiç yok. aramızda...
Top Bottom