Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

Öneri 100-110k arasına motor önerisi

Arkadaşlar şuanda 80 lik scooter var bunu satıp üstüne birkaç ay sonra para ekleyip almak istiyorum (Neden bu kadar erken konu açıyorsun diyenler olursa da almak istediğim motoru kafamda şuanda belirlersem eğer alacağım dönemde parası artsa bile bir şekilde onu hallederim ama şuanki piyasada bu...
  2. Necromancerr

Motorum için ufak çaplı aksesuar önerileri

Arkadaşlar şöyle ufak bi motorum var yükseltene kadar bineceğim biraz güzel gözüksün istiyorum sinyalleri led ile değiştireceğim (Ayrı konu açtım) Temu olur hepsiburada olur ufak tefek aksesuar önerilerine açığım (Çok pahalı olmazsa sevinirim)
  3. Necromancerr

Sinyal için led ampul önerisi

Arkadaşlar ay ortalarında tanıdıktan bir scooter almıştım (Ekipman konusunda bahsetmiştim zaten) sinyal ampullerini arka ve ön ikisinide led yapmak istiyorum, bundan dolayı ufak boyutlarda max 9w led ampul önerilerine açığım
  4. Necromancerr

Dainese Tempest 3 D-Dry nasıldır?

Arkadaşlar iyi akşamlar herkese borç harç kapattım, kısmetse çarşamba günü ilk motorumu alacağım (80 lik scooter) ekipmandan kısılmaz mantığı ile ekipman almaya başladım canımdan önemli değil motor sonuçta, ondan motorda ucuza kaçtım yaklaşık 22-23 bin ekipmana para ayırmıştım Rev'it eldiven,Ls2...
  5. Necromancerr

Öneri 40-45 Bin tl ye Scooter önerisi

Arkadaşlar Bu ay son taksidimi ödeyip düze çıkıyorum sonraki ay kısmetse bi motor almayı düşünüyorum normalde vitesli bakıyordum ancak evdekilerde sürmek istediğinden scooter'a yönelmeye karar verdim bütçem en en fazla 45 bin tl üstüne çıkamam 0-2. el farketmez Lüleburgaz,Pınarhisar,Babaeski...
  6. Necromancerr

Mondial 125 Superboy i alınır mı ?

@GirayHan Hocam iyi akşamlar 1 en fazla 2 ay içerisinde temiz başlangıç motoru almayı düşünüyorum. Oturduğum yerde de 40.000 tl ye mondial 125 Superboy İ buldum nasıldır sizce ? benim maksadım şehiriçi ayağımı yerden kessin Bakımlarını yapayım gezeyim
  7. Necromancerr

Öneri 60 bin TL'ye kadar motor önerisi

Arkadaşlar sene bitmeden A1 ehliyete başvuracağım yaşım 17 ve motor almaya karar verdim boyum 1.80 kilom 110 ondan dolayı scooterdan ziyade Naked tarzı motor bakıyorum 125 cc naked motor önerilerine açığım Kendim sıfır olarak Rks 125R yi düşündüm ancak emin değilim
Top Bottom