Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Duke 250 mi Cb250R mı

A2 ehliyetimi aldım ikinci el 2024 model bakıyorum başlangıç motorum olacak arkadaşımda duke var çok memnun o önerdi birde hondaya olan güvenimden dolayı honda cb var aklımda sizce hangisi başlangıça daha uygun olur
  2. TinerciAlper

Motorsiklet Piyasası Neden Böyle

selamlar arkadaşlar motor piyasası neden bu kadar saçma sıfırı 300k olan motora 310k-290k arası fiyatlar biçilmiş honda böyle diyip bakıyorum dukea nakitte kampanyalı 289k 2025 modeli ikinci elleri daha pahalı hayır nakit para zaten zor bi araya geliyor o kadar taksit falanda yapmıyorlar...
  3. TinerciAlper

Cumartesi Ehliyet Sınavım Var

Cumartesi a2 ehliyet sınavım var kurs 4 gün önce söyleyip 4 günlük dersle geçmemi bekliyor ama geçemem yüksek ihtimal izlediğim videolarda 2. viteste vs parkur yapıyorlar bende tvs apachi 200 var 1. viteste rölantide yapıyorum 8 ve u yu uda çok zorlanıyorum ama geri kalanı kolay gibi dönüşlerde...
  4. TinerciAlper

250 CC İle Motorsiklete Başlanır mı?

arkadaşlar 18 yaşındayım B sınıfı ehliyetim var yakın zamanda A2 alıp park ve trafik sorunu olsun az yakması ve keyifli olması dolayısıyla motor almayı düşünüyorum yaz gibi arkadaşlarımın bi kısmı 250 ile başlanmaz bi kısmıda sorun olmaz diyor ancak bisiklet dışı tecrübem yok ya pcx ya cb250r...
  5. TinerciAlper

Öneri 150K Taksitle Motor Tavsiyesi

Kredi kartına taksitle alacağım daha A2 ehliye yazılmadım ama yazılacağım bu hafta sağa sola giderken araba otopark benzin trafik derken çok sorun yazın kullanabileceğim sağa sola gidebileceğim ufak bir şey arıyorum aklımda cf 250nk var ama sorunsuz bi motor diye pcxde güzel bir seçenek sizce hangisi
Geri