Arama sonuçları: *

1. Emre_kymk

Fren Balatası Kaç km Gider ?

Kullandığım motor Voge R125 normal bir kullanıcı için şehir içi şehir dışı karışık fren balatası yaklaşık kaç km ömrü vardır ? Elbette bunu kullanarak anlayabilirim ilgim ve bilgim var lakin meraktan soruyorum motorsiklet frenleri ortalama ne kadar gidiyor ? 2 frende disk fren ve ABS'li
  2. Emre_kymk

TRAFİK SİGORTA ŞİRKETİ KİMİ SEÇMELİYİM ?

1 yıldır motorsiklet sahibiyim henüz bi kazam olmadı yani hiç tecrübeye sahip değilim hangi sigorta iyidir veya kötüdür bilmiyorum. Anadolu sigortadan yapmıştım daha önce sigortayı bu sene 6000 tl istiyor. Quick sigorta var 7600 TL istiyor. Ondan sonra gelen HDI sigorta var 12.000TL istiyor ben...
  3. Emre_kymk

0 motorda plakasız gezmek ?

bayiiden 0km motor çıkardım sigortam ruhsatım her şeyim var lakin 5 dakika ile plaka bastıramadım kaçırdım yarın sabah bastıracağım. Size sorum plakasız bi şekilde bu gece gezsem polis durdurduğunda bir şey der mi ? fatura ruhsat sigorta vs her şey benim üzerime
  4. Emre_kymk

VOGE R125 MOTORSİKLET h.o ? g.o ?

Voge r125 hakkındaki her türlü yorumlarınızı merak ediyorum. A2 ehliyet yeni aldım ve başlangıç motoru olarak düşünüyorum
  5. Emre_kymk

Öneri 125cc Japon Başlangıç Motoru

Japon olması koşuluyla 125cc Kommüter başlangıç motoru arıyorum 0 olması şart değil. cb125f baktım lakin devir saati olmamasından ötürü içime sinmedi
Geri