Arama sonuçları: *

1. Yphen

Yamaha R7 alınır mı?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi R7 almak istiyorum 6 yıllık motor tecrübem var bir çok motor deneyimledim bu modeli alıp kullanmak istiyorum. Kullanan, tecrübe eden varsa eğer ya da bilgi sahibi olan alınır mı sürüşü nasıl, performansı nasıl, ne gibi kronik sorunları var, boy konusunda...
  2. Yphen

Uygun fiyatlı interkom önerisi?

Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya gireceğim hem kişisel olarak hem kuryelik olarak motor sürerken bluetooh kulaklık kullanmak tamamen bir işkence bende interkom almaya karar verdim yani fiyat performans olması ve sesleri net iletebilmesi, müzik dinlerken iyi olması ve şarjının uzun süre...
  3. Yphen

AGV Kask Model Önerisi?

Selamlar dostlar yakın zaman da 600cc makina alacağım onunla beraber ekipman set dizeceğim uyumlu olsun diye fakat AGV serisinde hangisi daha iyi bilmiyorum araştırdım ama her yerde detaylı bilgi yok renk olarak kesinlikle mat siyah istiyorum çünkü vizörü iridium silver alacağım 600cc bandında...
  4. Yphen

Full Set Kombin Ekipman Alma?

Arkadaşlar selamlar motorsiklet alacağım yakında motorun rengi siyah tarzı olacak kaplattıracağım fakat ondan önce ekipman alacağım ve hepsi uyumlu kombin olsun biraz da agresif olsun istiyorum o yüzden aşağıya bir kaç tane resim bırakıyorum sizce hangilerini almalıyım hangileri daha kombine...
  5. Yphen

Motosiklet satın alma önerisi?

Arkadaşlar selamlar öncelikle kısa özet geçeyim amacım elimde ki her şeyi satıp telefon pc ekipmanları dahil her şeyi satmak ve bir miktar kredi çekip vadesini uzatıp ödenecek miktarı düşerek bir supersport motor almak 250 cc veya 300 cc almak istiyorum sizce en mantıklı yol hangisi olur? Ne...
Top Bottom