Arama sonuçları: *

1. Sansar Salvo

A1 ehliyet ile 250cc sürersem ne olur?

Taşıt sahibi ve süren aynı miktarda ceza kesiliyor bunu biliyorum, ama ceza miktarını bilmiyorum. Birde ceza iki tarafa da kesildikten sonra a2 ehliyetli birisi gelip almaz ise çekiliyormuş. Çekilince ne oluyor? 1735662226 Birde bir kazaya karışma durumunda yetersiz ehliyete sahip birisi, direkt...
  2. Sansar Salvo

Tvs raider 125 kullanan var mı?

Arkadaşlar motoru ben beğeniyorum ancak şöyle söylemler var sormak istedim. Torku gerçekten 125cc ye göre iyi mi? titremeden dolayı çoğu vidalar dökülüyor diyorlar doğru mu? gösterge çok sorunlu diyorlar startstop ve sessiz marş çok sıkıntılı diyorlar. ama drift l ye asla bulaşmak istemiyorum...
  3. Sansar Salvo

A1 ehliyete motor önerisi.

75k bütçem var ancak motora 70k civarı ayıra bilirim, malum kask ıvır zıvır.. 17 yaşındayım ilk motorum olacak ama rs200 ve cg sürdüm bu zamana kadar acemilik fazla yok gibi. öncelikle akla ilk gelen isimler drift l ve tvs.. ancak drift hiç sevmiyorum hoşuma gitmiyor, tvs güzel görünüyor ancak...
  4. Sansar Salvo

Bu fiyata Mondial drift l alınır mı?

İlk motorum olacak yaşım 17, motor tanıdıktan km 4600 çizik kusur yok sıfır gibi 2023 siyah. Fiyat 45.000 TL pazarlık yapabilirim sizce alınır mı ilk motor için yoksa 20k daha koyup raider mi alınmalı? 1734466497 Upupup
  5. Sansar Salvo

2019 Yamaha MT-125 ön kafa değişimi hakkında.

2019 Yamaha mt125 aldığımızı var sayalım, buna 2024 MT 125 veya fark yok ise mt25 ön kafası takılabilir mi? 2024 altı MT serisinin kafasını çok çirkin buluyorum.
  6. Sansar Salvo

Tvs raider 125 alınır mı? Kullanan varmıdır?

Öncelikle motoru satan arkadaş bana çok yakın aynı mahalledeyiz, motorda grenajda hiçbir şey yok 300km daha rodaj bile bitmemiş sıfır yani. Ve fiyat 60k bana çok makul geldi sizce az pazarlık ile dahada düşük fiyatlara bu motor alınır mı? Motorda siyah renk tam istediğim gibi. Sizce bu km de bu...
  7. Sansar Salvo

Honda CB125R alınır mı?

150k gibi bütçem var, 0km daha abs bile olmayan hava soğutma motor almaktansa 14k km civarlarında honda yamaha felan bakmak istedim ve bunu buldum. ilk motorum olucak ama daha öncesinde tecrübem var. ön arka abs ve su soğutması olduğu için ilgimi çekti bu motor. arkadaşta ilanda çok temiz...
  8. Sansar Salvo

A1 ehliyeti için motor önerisi.

bütçem 80k gibi arkadaşlar öncelikle ilk motorum olacak ama önceden deneyimim azda olsa var, ve bu konulardan az çok anlıyorum. 3 ay sonra a1 ehliyetini alacağım aklımdaki motorlar şunlar tvs raider 125 drift l 10.000 km benelli 10.000 ns125 sizce bunlardan hangisi veya sizin bunu al...
Top Bottom