Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

10k ya elektrikli herhangi birsey

Arkadaslar artik delirme noktasina geldim, butun hayatim bisikletle geciyor ve samsunun yokuslari beni bitirdi. Bisikleti satip ustune de biraz ekleyip 10-12k maksimum 12k Elektrikli 0-2. El her hangi birsey lazim. Scooter olur bisiklet olur, ne onerebilirsiniz. Kutuphaneye gidiyorum su gibiyim...
  2. RevenKalr

20k elektrikli bisiklet

Arkadaşlar motor alacaktım faka tistediğim motora 10k zam gelince hayal oldu birazcık. limde rockrider st530 var eğer bilgilş olan biri varda yardım edebilirse onu elektrikliye cevirelim yoksa da 20k bütçeye hızlı gidebilecek yokuş çıkabilecek bir elektrikli bisiklet önerir misiniz? dershaneye...
  3. RevenKalr

8k civari elektrikli scooter veya bisiklet

Arkadaslar 8k civarina %30 Egimli yokus cikabilen elektrikli bisiklet var midir? Maksimum 9 falan olur butce Bisiklet yoksa scooter da olur Boy 175 kilo 75
  4. RevenKalr

Martı tarzı elektrikli Scooter önerisi

arkadaşlar normalde motor almayı düşünüyordum fakat alacağım motorun fiyatı 5 ayda 2 katına çıkınca ve motoruda koyacak yerim olmadığından elektrikli scooter a yöneldim. Scooterlar hakkında hiç bir bilgim yok hangisi yokuş çıkar hangisi iyidir falan 0 bilgi. günlük maksimum 15-20km yapabilen ki...
  5. RevenKalr

Elektrikli BİSİKLET/MOTOR önerisi

Arkadaşlar 15K bütçem var. genelde günde maksimum 10-15 km yol yapılacak. Elektrikli bisiklet/motor önerisi istiyorum. En F/P olanı atarsınız diye düşünüyorum , şimdiden teşekkürler.
  6. RevenKalr

Maksimum 4000 TL elektrikli scooter önerisi

Maksimum 4000 TL ye Elektrikli scooter istiyorum. Okula giderken kullanılacak yokuşlar var. Yokuştan çıkmasını pek beklemiyorum 4k bütçede ama çıkabilen varsa miss gibi olur. günde max 20 Km yol yapılacak. Ne önerebilirsiniz?
Top Bottom