Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

İnceleme Glorious Forge Series One Pro İncelemesi

Uzun süredir merak ettiğim ve bugüne kadar hiç kullanma fırsatım olmayan Glorious marka bir mouse ile sonunda bugün tanıştım. Batı'da çokça kullanılan ancak ülkemizde çok da tercih edilmeyen bir model olan Series One Pro'yu 4 5 saatlik kısa bir kullanımın ardından incelemeye başlayalım. Şunu...
  2. Eren Güven

İnceleme Büyük Kapışma! Fnatic Thorn vs Vlmouse Beast X vs Ninjutso Sora vs Gladius III

Uzun süredir mouse incelemesi yapmıyodum. Piyasadaki yeni mouse sayısının artması ve bunlardan birkaç tanesine sahip olmam sayesinde inceleme için bi fırsatım oldu. Başlıkta Sora ve Gladius III da incelemeye dahil gibi anlaşılsa da aslında Sora'yı VE Glafius'u referans olarak kullanmak ve yeni...
  3. Eren Güven

İnceleme Termal Macun Değişimi Sonrası Sıcaklık Farkları (7 Aylık)

Arkadaşlar Ocak ayından bu yana pc'yi toplarken sıvı soğutmanın üzerinde gelen macunu kullanıyordum. Son zamanlarda gerek darboğaz gerekse de aşırı sıcaklıklar yüzünden işlemcim çok ısınıyordu. Ağır oyunlarda kasanın üzerine elimi koyduğumda kasa adeta soba gibi sıcak olmaya başlamıştı. Ben de...
  4. Eren Güven

İnceleme DDR5 5200 MHZ CL40 vs DDR5 6000 MHZ CL30 RAM (İntel İşlemci)

Arkadaşlar bugün 5200 mhz cl 40 değerine sahip 2x16 corsair ramlerimi 6000 mhz cl30 değerine sahip xpg ramlerle değiştirdim. Eski ramleri sökmeden önce yaptığım testlerde ekran görüntüsü almadığım için maalesef görsel paylaşamayacağım. (incelemeyi paylaşmak sonradan aklıma geldi :( ) Not: Bütün...
  5. Eren Güven

İnceleme Ziyoulang K68 Red Switch Mekanik Klavye İncelemesi

Bir önceki incelememde de belirttiğim gibi bugün sizlerle K68 Mekanik Klavyenin incelemesini paylaşıyorum arkadaşlar. Ürün Linki: https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHYSQ9CB?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details (ben 600 küsür liraya almıştım arkadaşlar sanırım biraz zamlanmış, şu an 30 tl...
  6. Eren Güven

İnceleme 🔥🔥 Ajazz AJ199 Oyuncu Faresi İnceleme 🔥🔥

Arkadaşlar siparişi vermemin üzerinden iki hafta geçti ve nihayet bugün ürünü teslim alıp inceleme fırsatım oldu. Aşağıya ürünü kendi gözlerinizle görebilmeniz için kısa bir inceleme videosu ekliyorum. @MuratTheFounderOfGariban @M.A.Y. @Greewe ÜRÜN LİNKİ...
  7. Eren Güven

İnceleme Kioxia Exceria G2 1 TB İncelemesi

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde forumumuzda çokça tartışılan Kioxia Exceria G2 m2 ssd yi bugün test ettim ve sonuçları da sizlerle paylaşmak istiyorum. Şunu söylemeliyim ki diğer arkadaşların yaşadığı aşırı ısınma problemi bende olmadı. Anakartımdaki ssd slotlarının soğutma bloğuna sahip...
  8. Eren Güven

İnceleme Rog Claymore II İncelemesi

Arkadaşlar yeni aldığım Claymore II Klavyeyi bugün kullanmaya başladım. İlk izlenimlerimi buradan sizlere aktarmak istiyorum. Aklınıza ilk gelen soruyla başlamak istiyorum: Parasının hakkını verecek kadar iyi bir klavye değil, kaldı ki hiçbir klavye (bence) 4k civarı bir fiyatı hak etmiyor. Hele...
Top Bottom