Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

F/P Sistemlere Nasıl Daha Hızlı Yetişebilirsiniz.

Öncelikle bu takikleri bilenler vardır , onlar zaman kazanıp daha hızlı alabiliyorlar. Bilmeyenler için bu rehber ilaç gibi gelecektir. 1- Öncelikle siteyi keşfedin: Genelde İtopya , Gencer Gaming ve Vatan Computer ağırlıklı F/P sistemler çıkıyor özellikle. Bu sitelerde özellikle önceden...
  2. DonanımFikir

Rehber 764,99TL | 3 Yıllık GamePass Almak

1 Tane AAA oyun parasına 3 Yıllık GamePass alma taktiği: Uzun süredir bu taktik devam ediyor, çok harika bir yöntemdir. UYARI: MAXİMUM 6 Kez alabilirsiniz [max 36 aylık hediye edebilirsiniz.] Windows arama çubuğuna ''Microsoft Store'' yazın ve tıklayın. Mağazadaki üstteki arama çubuğuna...
  3. DonanımFikir

Rehber Valorant Van 9001 Hatası Çözümü

Öncelikle internette hep benzer kaynaklar var, çok nadir doğru kaynaklar bulabildim asıl sorunum ile ilgili ve sizlere de anlatmak düşer. NOT: Anakartların marka ve modellerine göre bıos değişebilir, Legacy BIOS'lar için de hazırlanmamıştır. [ASUS BIOS üzerinden anlattım] Fakat UEFI destekli...
  4. DonanımFikir

Rehber Ön Ödemeli Kartlar Hakkında İnceleme (Pokus,Papara,Paycell vb.)

Bügün efsane bir konu ile birlikteyiz, baya detaylı olacak bittiğinde tamamen, güncellenecektir. En altta değerlendirdiğim bölüm olacak o kısma özellikle bakabilirsiniz, denemiş birisi olarak söyleyeceğim. Papara: ------------------------Site...
  5. DonanımFikir

Sizlerin Değerli Rehber Konuları

Burada, sizlerin faydalı olduğunu düşündüğümüz konuları paylaşıyorum: (Güncellenecektir öneriler gelmeye devam ettikçe.) İstediğiniz seçeneğin üstüne tıklayarak linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. BU LİSTE GÜNCELLENECEKTİR. Forumda aslında birçok faydalı konu var tabi, hem...
  6. DonanımFikir

DonanımFikir Tüm Rehberlerim

Dikkat Etmeliyiz Serisi? İnternet Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Kulaklık Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz? Kullanım Rehberleri Paint.NET Kullanım Rehberi Nasıl Dosyalarınızı Dönüştürebilirsiniz [Adobe] OCZ SSD UTILITY Nasıl Kullanılır? DA Forum Kullanım Rehberi İNCELEMELER: Millenicom'a...
  7. DonanımFikir

Rehber Öğrenci| Nasıl Para Kazanılır?

Para kazanmak zor, harcamak kolay. Bugün anlatacaklarım özellikle benim gibi öğrenci kesime daha çok uygun olacaktır. (Güncellenecektir.) 1-İOKBS ye çalışın 3. senemde kazanabildim, yani o sene girdiğiniz derslere iyi çalışıp girin derim.Zaten karne için de çalışacağınız için 1 taşla 2 kuş...
  8. DonanımFikir

Rehber Bir Ürünü Nasıl Daha Ucuza Alabilirsiniz?

Öncelikle ''Sıcak Fırsatlar'' kategorisine açmadım, zaten bir ürünü uyguna almak için bir ''REHBER'' yaptığım için. GÜNCELLENECEKTİR. 1- Öncelikle ''Akakçe, Cimri'' gibi sitelere bakın, fakat aşırı güvenmeyin. Öncelikle bu tarz siteler gerçekten çoğu durumda uygun fiyata ürün almak için güzel...
  9. DonanımFikir

Rehber Millenicom'a Geçiş Sürecim

Diğer rehberlerden çok daha farklı olacak, çayınızı, ve KIZILAY GAZOZ hazırda dursun. Okunur yapıyorum. Özet ve öz ve güzel yapıyorum. KONU GÜNCELLENECEKTİR. NOT: Daha evrakları bile göndermedim fakat gariplikler oldu. tabii ki bügün kurulduktan sonra onun da bildirimi geldi Başvuru Süreci: 14...
  10. DonanımFikir

Rehber Eve İnternet Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

-----------------------------KONUMA HOŞGELDİNİZZZ---------------------- Özellikle bu konuda araştırmalarım olduğu için [Teknik Yönünden Daha Çok Diğer Kısımlara] açmak istedim. 6 Maddede Özetledim. ------------------------------------------------------------------ 1- Saçma Sapan Hediyelere...
  11. DonanımFikir

Rehber Paint.NET Kullanım Rehberi

Bügün BEDAVA ve Photoshop rakibi olamasada kaliteli bir resim edit programı önereceğim. Başlayalım...🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀 NASIL İNDİRİLİR? Linke Tıklayın: https://www.dotpdn.com/downloads/pdn.html Karşınıza çıkan sitede,işaretle gösterdiğim yere tıklayıp, indirip, kurup kullanabilirsiniz...
  12. DonanımFikir

Rehber Nasıl Dosyalarınızı Kolay Şekilde Dönüştürebilirsiniz? [Adobe Acrobat]

Herkese merhabalar,bügün dosyalarınızı güvenli bir şekilde nasıl dönüştürebilirsiniz,birlikte bakacağız. NOT: Bİ TON BU AMAÇLI SİTE VAR VE ÇOĞUNDA ZARARLI İÇERİK Olduğunu düşünüyorum.Fakat önerdiğim bizzat Adobe'nin ve köklü bir firmadır. Online olarak İşlemleri yapabilirsiniz. Attığım linkten...
  13. DonanımFikir

Rehber İnternet Kullanımızı Nasıl Öğrenebilirsiniz?

Çoğu kişinin bildiğini düşünüyorum .Fakat bilmeyenler için hazırlamak istedim 2 TANE BASİT YOLU VARDIR 1-WİNDOWS ÜZERİNDEN ÖĞRENMEK WİNDOWS 10 ÜZERİNDEN: 1-Bilgisayarınızın görev çubuğunun sağ kısımdaki yuvarlak içine aldığım kısıma sağ tıklayın 2-Tıkladıktan sonra böyle bir ekran çıkacak ve...
  14. DonanımFikir

Rehber Ryzen İşlemcilerde Hangi Anakart Almalıyım? (2021)

Bunu yapmamın sebebi bazı insanlar sistemlerde anakart pahalı olsun performans coşsun diyorlar aslında yanlış ve çok da etki etmez. Özellikle piyasada son zamanda b550 serisi de çok ucuzladı fakat piyasada karışık anakart konusunda bu yüzden güzel bir açıkçıa dile getirmek istiyorum. Farklı...
  15. DonanımFikir

Rehber Uygun İşlemci+Ekran Komboları Nasıl Seçilir?

Başlıktaki konunun detayına bakacak olursak Bütçenize göre sistem aldınız fakat farketmeden ryzen 5 3600 gibi bir işlemciye gtx 1650 gibi bir ekran kartı aldınız fakat o işlemci ile en uygun kartı almak performans açısındanda gayet iyi olur ve ÖZELLİKLE Darboğaz denen olay: İşlemci ve Ekran...
  16. DonanımFikir

Rehber OCZ SSD UTILITY Nasıl İndirilip Kullanılır ?

Bu rehberi yapmamın sebebi ''KİOXİA'' ve ''TOSHİBA'' SSD leri kullananların çoğunun bilmediği [Ben de meraktan araştırıp buldum] ve nasıl indirilip kullanabilirsiniz göstereceğim. Bu arada numaralandırarak anladım kısa ve öz ve sizler için daha güzel olduğunu düşünüyorum.Hadi başlayalım OCZ SSD...
  17. DonanımFikir

Gamepower Calypso Klavye [Blue Switch] Deneyimlerim

UYARI!!!! Ürünü İncehesap'tan aldımKutu çökük gelmişti ve Space tuşunda 1 pixel ölü idi,kenarının kalıbı fazla olmuş olacakki bi kenarının plastiği çıkmıştı ama sorun olmadı herhangi bir şekilde.Yani kesinlikle düzgün bir ürün gönderdiler :) tabii ki şaka diyorum ama sizler dikkat edin.Her ürün...
  18. DonanımFikir

İnceleme Seagate Baracuda 2TB Harddisk İncelemesi

HIZ SONUÇLARI Videolarda ürünün temel detayları ve hız testini yaptım. Ürün bana iyi ve güvenilir bir şekilde geldi SAĞOL İNCEHESAP [İ ile başlayan diğer firma örnek alsın biraz] Ürün biraz gürültülü özellikle kendisi kullanması gerektiği yerde sesini iyice hissettim.Ama korkulacak kadar da...
  19. DonanımFikir

Rehber Kulaklık Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kulaklık diyip geçmemek lazım gerekirde 10 20TL dandik kulaklıklar yerine daha yüksek bütçeli ve bu bütçeninde en iyisini seçmeye çalışmak faydalı olacaktır Ve ortopediside önemlidir burada sağlığınızda söz konusu bu yüzden rahat ve ses anlamında düzgün bir kulaklık almanız önemlidir. Evet...
  20. DonanımFikir

Rehber Donanım Arşivi Forum Kullanım Rehberi

BU KONU ÖZELLİKLE FORUMA YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. Özellikle yeni üyelere paylaşalım ki daha hızlı öğrenebilirler. Rehber güncellenecektir.
Top Bottom