Arama sonuçları: *

1. Control Panel

Rehber Discord'a YouTube Music, YouTube, Deezer, Twitch gibi hizmetleri bağlamak

Bildiğimiz gibi Discord ve Spotify birbirine bağlanabiliyor ve çok iyi bir özellik. Fakat spotify'daki reklamlar bazen sıkabiliyor ve Youtube Music gibi hizmetleri reklam engelleyici ile kullanmak çok daha iyi olabiliyor. Ama discord'a bağlanamadığı için spotify zorunluluk gibi olabiliyor...
  2. Control Panel

İnceleme MPOW Air SE oyuncu kulaklığı incelemesi!

Selamlar öncelikle, ürünü @Furkan Aslan'ın önerisiyle Aliexpress'ten 30TL kupon ile 180TL'ye aldım. @Furkan Aslan'a tekrardan teşekkür ediyorum. Fury X'in kablolu versiyonu aslında. 16 günde elime ulaştı. Bu satıcıdan almanızı öneririm. Kutu biraz hasarlı gelse de içinde baloncuklu poşet...
  3. Control Panel

Rehber Windows 10'da FPS ve performans nasıl artırılır?

Windows 10'da FPS ve performans nasıl artırılır? (donanim.cf) Öncelikle belirteyim; bu bir reklam değil, @baltazar'ınki gibi herhangi bir kazanç sağlamadığım kişisel blog'um.
  4. Control Panel

Rehber Hangi sağlayıcı hangi altyapıyı kullanıyor?

Turknet Son zamanların en popüler sağlayıcılarından biri olan Turknet, kendi altyapısını kullanıyor fakat işletme sorumluluğu Türk Telekom'da. Ama tamamen kendi altyapısı Türk Telekom altyapısı ile alakası yok. Detay: TurkNet Superonline ve Vodafone Birbirleriyle ortak altyapı kullanıyorlar...
  5. Control Panel

Rehber 2 ekran kartlı bilgisayarlarda program sadece entegre kartı kullanıyor çözümü!

Merhabalar herkese, 2 ekran kartlı bilgisayarlarda (özellikle laptoplarda) bazen programlar harici ekran kartını değil de entegreyi görüyor ve çok daha düşük performanslar alınıyor. Bu sorunu nasıl halledeceğimizi gösterdim umarım beğenirsiniz :) 1) Öncelikle program konumunu bilmiyorsak...
  6. Control Panel

Öneri Redmi note 9 Pro alinir mi?

Resmi Note 9 Pro alınır mı sizce? 2900TL
  7. Control Panel

Rehber 🔥3300TL geleceğe dönük APU sistem toplama!🔥

Selamlar herkese, bugün ileriye dönük F/P APU sistem toplayacağım, umarım beğenirsiniz :) AMD Ryzen 5 PRO 4650G Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) Bu işlemciyi, APU olması ve internette testlerde R5 3600'e yakın performans verdiğini gördüğüm için tercih ettim. MSI B450M-A...
  8. Control Panel

Rehber 2850TL PC Toplama Rehberi

Merhabalar, bu rehberde 2850TL'ye toplanabilecek en iyi APU sistemi toplamaya çalıştım. Umarım yardımcı olmuşumdur. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :D Ryzen 3 Pro 4350G - https://bit.ly/2XLAUcB (1.235TL) MSI A520M-A PRO MAX - https://bit.ly/39NfcKD (550TL) XPG Gammix 8GB RAM -...
Top Bottom