Arama sonuçları: *

1. Furkan_Demir

HP Victus-16 E1011NT Açık Ekran Süresi Testi

NOT: - Telefondan kronometre başlattım ve cihazı her kullandığımda kronometreyi devam ettirdim. Açık ekran süresini böyle hesapladım. - %100'den %25'ye kadar olan şarj aralığı test edilmiştir. - Kullanıma saat 09.00'da %100 şarjla başlandı. - %40 Parlaklık - Pil Tasarrufu Modu açık - Wifi...
  2. Furkan_Demir

İnceleme HP Victus 16 E1011NT GTA V sıcaklık ve performans değerleri

HP Victus 16 E1011NT - Ryzen 5 6600H -RTX 3050Tİ - 16GB 4800MHZ DDR5 Ram Omen Gaming Hub uygulamasındaki ayarlarla, GTA V oyununda tek tek test ettim ve sonuçları paylaşıyorum. NOT: Oyun grafikleri en yüksek, bilgisayar güce bağlı ve güç seçenekleri dengeli moddadır. 1- Default Mod - Fan...
  3. Furkan_Demir

Rehber Windows 11 Programsız SSD Sağlığı Öğrenme

1- Ayarlar uygulamasına giriyoruz ve Depolama kısmına giriş yapıyoruz. 2- Depolama kısmından "Gelişmiş Depolama Ayarları"nı genişletiyoruz. 3- "Diskler ve Birimler" kısmına giriş yapıyoruz. 4- Burada sistemde bulunan diskler karşımıza çıkıyor. Hangi diskin sağlığını öğrenmek istiyorsak o...
  4. Furkan_Demir

Rehber LAPTOPUMUZUN PİL SAĞLIĞINI NASIL ÖĞRENİRİZ ?

Her akıllı cihaz gibi laptoplarımızında bataryası vardır. Bu bataryalar kullanıldıkça içerisindeki kapasite azalır. Bugün laptoplarımızın pil sağlığını nasıl öğrenebileceğimizi anlatacağım. 1. Görev çubuğunda "Ara" kısmından "CMD" yazıyoruz ve Yönetici Olarak başlatıyoruz. 2. Açılan CMD...
Top Bottom