Arama sonuçları: *

1. hadwiger

Her Bütçe İçin %60 Klavye Önerilerim

İyi forumlar. %60 klavyeler son birkaç yılda çok popüler oldu. Sıradan 104 tuşlu klavyelere nazaran daha kompakt ve genel olarak daha tatlı oldukları için insanların ilgisini çekmeyi başardı. Sosyal'de de birçok konu açıldı. Bu rehber, belirlediğiniz bütçede aralığında %60 klavye seçmenize...
  2. hadwiger

Rehber Popüler Sensörler ve Özellikleri

Merhabalar. Bu konuda piyasadaki farelerde çok sık karşımıza çıkan sensörleri ve özelliklerini göreceğiz. Piyasada çok fazla sensör var, takdir edersiniz ki hepsini sıralamam mümkün değil. Elimde geldiğince popüler olan ve sık tercih edilen sensörleri koydum. Bazı sensörleri onlarca farklı fare...
  3. hadwiger

İnceleme 6 aylık GamrPower Ursa Tecrübem

Merhabalar. Bu konuda yaklaşık 6 aydır kullandığım GamePower Ursa ile yaşadığım her şeyi anlatacağım. Vaktinizi çalmadan direkt konuya giriyorum. Öncelikle ilk söyleyeceğim şey, bu üründe çift tıklama, tıklamama, takılma, LED'lerin yanmaması gibi hiçbir teknik sorunla karşılaşmadım. 1-...
  4. hadwiger

Rehber Windows 10 Masaüstünü Özelleştirmek

Daha önce Technopat Sosyal'de açtığım bu konuyu burada da açma gereği duydum. Umarım hoşunuza gider. https://www.technopat.net/sosyal/konu/rehber-windows-10-masauestuenue-oezellestirmek.1101594/ Herkese iyi forumlar. Bugün Windows 10'da masaüstünü nasıl daha havalı bir hale getirebileceğimizi...
Top Bottom