Arama sonuçları: *

1. Gizemss

Rehber Oyun Oynayarak Para Kazanmak! Ortalama 800 TL!

Selamlar! Yeni bir mobil oyun çıktı. Oyunumuzun adı: Thetan Arena Oyun tamamen Brawl Stars'dan esinlenilmiş bir türde oyun. İstersek mobil, istersek de PC üzerinden oynayabiliyoruz. Öncelikle oyunda nasıl para kazanıldığını anlatalım. Oyunumuzda belli başlı ligler bulunmakta. Her 2 ligde...
  2. Gizemss

Rehber Bedava 3 Aylık Gamepass Nasıl Alınır?

Selamlar! Hiçbir ücret ödemeden 3 aylık Gamepass nasıl alınır, onu anlatacağım. İlk olarak Google Play Store uygulamasına giriyoruz. Arama kısmına Crunchyroll yazıyoruz. Uygulamayı yükledikten sonra bir hesap oluşturuyoruz. Kırmızıyla işaretlediğim tik işaretli olacaktır. Bu işareti...
  3. Gizemss

Rehber Bilgisayar mı almalıyım? Oyun konsolu mu? - Hangi oyun konsolunu almalıyım?

Selamlar, Sizlere elimden geldiğince ikisi arasında kalan arkadaşlar için biraz fikir oluşturmaya çalışacağım. (Bu rehber normal koşullar altında olmak şartıyla geçerlidir. Stok sıkıntısı olmadığı zaman vb.) Öncelikle birkaç soruyla başlayalım: Bilgisayarınız var mı? Bilgisayarınız varsa...
  4. Gizemss

Rehber Kolayca SS Alma Programı LightShot

Selamlar, Bence en iyi ve en kolay ScreenShot alma programıdır. Size de öneriyorum. Programımızın adı: Lightshot İndirmek için tıklayın. Şimdi nasıl kullanılacağını anlatalım. Programımız otomatik olarak "PrtScreen" tuşuna atalıdır. PrtScreen tuşuna bastığımızda Lightshot devreye girer...
  5. Gizemss

İnceleme Anonymous Çeviri Nasıl?

Selamlar. Birkaç sefer karşılaştığım bu Anonymous Çeviri ekibi kendisini aldırttı. Neden aldım? - Çeviriler düzgün. Sadece metin üzerinden değil, oyunda hangi anlamda kullanıldığına göre çevriliyor. - Yamaları düzgün çalışıyor. Herhangi bir virüs vs. bulaşma riski yok. - Yeni çıkan oyunlara...
  6. Gizemss

Rehber Xbox Game Pass Oyunlarına Nasıl Türkçe Yama Yapılır?

Xbox Game Pass üzerinden Türkçe yama yapmak zordur. Çünkü Microsoft dosyaları koruyor, modlama yapmaya izin vermiyor. Fakat bu rehberde nasıl yapılacağını anlatacağım. Bu anlatım düzenlenmiştir, Donanım Haber'deki anlatımın düşük kaldığını düşündüm. İsteyen oradaki konuyu okuyabilir. Donanım...
  7. Gizemss

Rehber Bilgisayarım bu oyunu açar mı? Nasıl Öğrenilir?

Selamlar, eğer bir oyunun bilgisayarın kaldırıp kaldırmayacağından emin değilseniz çok güzel bir site var. Sitemiz: https://www.systemrequirementslab.com/cyri 1. Oyunun adını yazıyoruz. 2. "Can You Run It" butonuna tıklıyoruz. 3. Ben örnek oyun olarak Cyberpunk 2077'yi seçtim. Bu ekranda...
  8. Gizemss

Öneri Monster Pusat Pro Gaming GamePad İNCELEME

Selamlar bugün Monster Pusat Pro Gaming Wireless GamePad incelemesiyle karşınızdayım. https://www.monsternotebook.com.tr/pusatgamepad/monster-pusat-pro-gaming-gamepad/ Öncelikle kutu içeriğinden bahsedelim: USB alıcı Type-C şarj kablosu Gamepad'in kendisi Kullanım kılavuzu Şimdi cevaplanması...
  9. Gizemss

TeknoKing-2 yaptığım testler ve sonuçları

Sistem: AMD Ryzen 5 3600 - Stok fan MSI Radeon RX 5700 Mech GP - Stok MSI B450M-A PRO MAX Anakart 2x8 Corsair 3000 Mhz Ram XPG 256GB SX6000 PRO NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1200MB Yazma) SSD MSI MAG FORGE 100R Kasa Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus ATX PSU İşlemci-Ekran kartı boştaki...
  10. Gizemss

Rehber GameGaraj güvenilir mi? Neden GameGaraj'dan sistem almalıyız?

Öncelikle selamlar, Forumdaki bir çok kişi GameGaraj sitesine ve hazır sistemlerine güvenmiyor. Bu konu içerisinde merak edilen bazı soruları cevaplayacağım. GameGaraj güvenilir mi? Neden GameGaraj'a güvenmeliyim? Game Garaj, Türkiye'nin en büyük Masaüstü Bilgisayar-OEM ürünleri dağıtım...
  11. Gizemss

[Mini Rehber] RTX Kartlar neden alınmalı?

Eğer yeni bir bilgisayar toplama niyetiniz varsa, RTX'in önemi gün geçtikçe artıyor. Geçen seneye kadar RTX'in bir önemi yoktu. Çünkü çok az oyunda RTX desteği vardı. Bu seneye baktığımız zaman, bu konuda 2 tane önemli gelişme yaşandı. 1- Bu sene çıkacak olan konsolların RTX desteğiyle çıkacak...
Top Bottom