Arama sonuçları: *

1. lineeeee

Rehber Askere gitmeden önce OKU!!!!!

Selamlar herkese. Forumda şöyle bi dolandım, askerlik mevzusuyla ilgili parça pinçik bilgiler var ama şöyle baştan sona başımıza tam olarak ne gelicek? diye merak edenler için derli toplu bi yazı göremedim. Yazacaklarımı iyi okuyun, ilerde çok dua edersiniz. Hazırsanız süreç nasıl işliyo, en...
  2. lineeeee

İnceleme Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB Alınır mı?

Selamlar arkadaşlar, Biliyorsunuz Arctic'in meşhur Liquid Freezer II serisi yıllardır F/P kralıydı ama tipi biraz... nasıl desem, inşaat malzemesi gibiydi. :D Mart ayında Liquid Freezer III serisi çıktı. Forumda çok soran oluyor "Değiştirmeye değer mi?", "Sesi nasıl?", "Montajı zormuş doğru mu?"...
  3. lineeeee

Rehber 9070XT Marka/Model Tier List - GÜNCEL REHBER 2026!

[H3 id='JUSTIFYCOLORrgb255+0+0++UFONTtrebuchet+msKONU+BALIKLARI+FONTUCOLORJUSTIFY'] KONU BAŞLIKLARI: [/H3] GİRİŞ RTX 5000 Super Beklenir mi Yoksa Şimdi AMD'ye mi Geçelim? ÇOK ÖNEMLİ UYARI: XFX Mercury Skandalı ve Vapor Chamber Oyunu TİERLİST GÖRSELİ RX 9070 XT Tier List: Hangi Kart almalı...
  4. lineeeee

Rehber İşlemci Satın Alma Rehberi: PC Toplayacaklar Buraya (AMD vs Intel Kapışması)

Selamlar arkadaşlar, forumda her gün aynı soruları görmekten ciğerim soldu valla :) "şu işlemciyi mi alayım, bu mu darboğaz yapar mı?" falan... bir soru sormadan önce okuyun lütfen, rica ediyorum Bak...
  5. lineeeee

Rehber 9070 XT vs RTX 5070 Ti: Hangisini Almalıyım? Gerçekler!

Selamlar dostlar, Son günlerde bu meseleye kafayı fena taktım. Piyasayı yakından takip ediyorum, teknoloji dünyasının içindeyim diyebilirim. Sosyal medyada, forumlarda falan geziniyorsunuz bi taraf "Abi 9070 XT alan yandı, sürekli siyah ekran, wattman, çökme..." diye ağlıyor, diğer taraf da "AMD...
  6. lineeeee

Rehber 🔥 Dev AM5 Anakart Rehberi: A620'den X870E'ye En Kapsamlı Sıralama!

Selamlar herkese, AM5 platformunda anakart seçerken yaşanan kafa karışıklığını gidermek için devasa bir veri tabanını süzerek, gereksiz detaylardan arındırılmış net bir liste hazırladım. Bu rehberi incelemeden önce anakart rehberimi okumanız şiddetle tavsiye edilir...
  7. lineeeee

İnceleme Klavye Tier List /Puanlama 💣

Model MCU / Teknoloji (Latency) Switch / Yapı Tipi Malzeme / Ses Tier Wooting 60HE+ Proprietary Wooting MCU / Tachyon Mode (1ms altı) Lekker L60 (Magnetic) / Tray Mount 10/8.5 (ABS Kasa) S+ Asus ROG Azoth Extreme ROG SpeedNova / 8K Hz Polling ROG NX Snow / Carbon Fiber Gasket 10/10 S+...
  8. lineeeee

Rehber AMD Anakart Rehberi | Tüm Detaylar 2025

[H3 id='CENTERCOLORrgb26+188+156KONU+BALIKLARICOLORCENTER']KONU BAŞLIKLARI:[/H3] [H3 id='CENTERGRCENTER']GİRİŞ:[/H3] Herkese iyi geceler diliyorum. Bir sistem topluyorsun, işlemciyi seçtin, ekran kartını da aldın ama iş anakarta gelince kilitlendin mi? Gayet normal. Çünkü bu bilgisayar...
  9. lineeeee

Rehber Rehber: SSD Satın Alma Rehberi - TİERLİST (2025)

Selamlar herkese, forumda SSD'ler hakkında baya yanlış bilgiler paylaşılıyor, SSD nedir, nasıl çalışır, hangi SSD alınmalı gibi sorularınıza bu rehber cevap olacaktır diye düşünüyorum. Elimden geldiğince güncel tutmaya çalışacağım, bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyiniz. Şimdi gelelim asıl...
  10. lineeeee

Rehber 🔥GÜNCEL TV SATIN ALMA REHBERİ - HER BÜTÇEYE ÖNERİLER 🔥(20 KASIM 2025)

Televizyon, bir kez alındığında yıllarca salonumuzun başköşesinde duran, oldukça maliyetli bir yatırımdır. Ancak teknoloji marketine girdiğinizde veya internette gezindiğinizde "OLED", "Neo QLED", "Mini LED", "Nanocell" gibi terimler arasında kaybolmak çok kolaydır. Bu rehberim, karmaşık teknik...
  11. lineeeee

Rehber Düşük bütçeli F/P sistem toplama rehberi

[H2 id='BFONTtrebuchet+msCOLORrgb184+49+47GRCOLORFONTBFONTtrebuchet+msFONT']GİRİŞ[/H2] Merhaba arkadaşlar! Bugün, yaklaşık 20.000 TL'lik bir bütçeyle, F/P oyuncu sistemi toplicaz . Parçaların uyumluluğundan performansına, darboğaz potansiyelinden geleceğe yönelik yükseltme seçeneklerine kadar...
  12. lineeeee

Rehber Trader Nasıl Olunur - Para Nasıl Kazanılır Kapsamlı Rehber

Forumda ilk konum, ilgi duyduğum alandan size bir rehber hazırlamak istedim. İlgi gelirse teknik analiz konusu gelebilir. Okuyan herkese şimdiden teşekkürler. Trader Nedir? Trader, fiyat hareketlerinden para kazanmaya çalışan kişidir. Yani “ucuz al, pahalı sat” mantığının ta kendisi. Ancak...
Geri