Arama sonuçları: *

1. leroxy

İnceleme Tripy Mobility - Kiralanabilir Elektrikli Bisiklet İncelemesi

Tripy Herkese selamlar, bugün Tripy Mobility'nin sunmuş olduğu elektrikli bisiklet ulaşımı hizmetinden bahsedeceğim. Yıllarımı İzmir'de geçirdiğimden ötürü belediyenin 2014'ten beri sunduğu BİSİM hizmetini hep kullanmak istemişimdir. Ancak 18 yaş altına tekil olarak hizmet vermedikleri için...
  2. leroxy

İnceleme Woyax (Deji) Batarya ve iPhone 11 cihazımın onarım süreci

DAHA ÖNCE BAŞIMDAN NELER GEÇTİ? İlgili konuları aşağı bırakıyorum. Sırayla okuyabilirsiniz :D EasyCep'ten Yenilenmiş iPhone 11 Aldım! (TELEFON GELDİ) Yenilenmiş iPhone 11'im ile aramızda geçen muazzam macera (üzücü olaylar) iPhone 11 Arka Camı Kırıldı iPhone için Deji Batarya Alınır Mı? Önceki...
  3. leroxy

İnceleme AMAZFIT GTS2 Siyah Akıllı Saat - İncelememsi Konu

Dostlar selamlar, geçtiğimiz haftalarda aklıma takılan "herkesin saati var, benim neden olmasın? mi band 4 ile 4. yılım nasıl olsa artık pek iş görmüyor" sorusuyla bir Apple Watch olmasa da Watch deneyimi yaşatabilecek bir saat arayışındaydım. Aklımda başta Xiaomi Redmi Watch 3 modeli vardı...
  4. leroxy

İnceleme HP Victus 15 - 7N9U9EA i5-13500H RTX4050 Notebook İncelemesi

Merhaba dostlar, eskisi gibi inceleme yazmaya fazla vakit ayıramıyorum. Bu inceleme dışında sorunuz varsa mutlaka konu altından sorun, cevapsız kalmasın. HP Victus 15 - 7N9U9EA i5-13500H 16GB RAM 512GB SSD RTX4050 Notebook İncelemesi Mart ayından beri bir laptop arayışındaydım. Nisan ayında 1...
  5. leroxy

İnceleme Samsung HW-B450/TK 2.1 Soundbar İncelemesi

HERKESE SELAM! İnternette hiçbir inceleme bulamadığım için bunu yapmak zorundaymış gibi hissettim. Yaklaşık 1 ay önce evdeki televizyon eksikliğini çok göze batmaya başladı. Kocaman bir duvar ve küçücük bir televizyon. 11 yıldır Samsung'un o zamanlarda en iyilerden olan smart...
  6. leroxy

Rehber Turkcell Superonline PPPoE Şifresi Nasıl Öğrenilir?

Birçok Turkcell Superonline kullanıcısının mağdur olduğu bir durum var, TSOL (Turkcell Superonline) maalesef kullanıcılarıyla kullanıcı adı bilgisini paylaşırken şifre bilgisini paylaşmıyor. Bu politikaları yüzünden çoğu kullanıcı Superonline'ın verdiği arayüzü kısıtlanmış, özellik bakımından...
  7. leroxy

İnceleme Haylou W1 Bluetooth Kulaklık İncelemesi

25.01.2022 Tarihinde Konu Düzenlenmiştir 24.12.2021 Herkese Selam! Uzun zamandır Bluetooth kulaklıksızdım, elimdeki 3 senelik kulaklık da ömrünü yitirince yeni bir kulaklık almam gerekti. Yaklaşık 4 gün araştırdım ve Haylou W1 modelinde karar kıldım. Kendisi Amazon'da en uygun fiyatla 382TL...
  8. leroxy

İnceleme ASUS TUF VG249Q 144Hz Monitör Detaylı İnceleme

Selamlar! Bugün Sizlere 2-3 Aydır Kullandığım ASUS TUF VG249Q Monitörü İnceleyeceğim. Monitörü 23 Temmuz'da İncehesap Gaming Gecesinden ASUS Cashback kampanyası ile 1457TL'ye aldım. Başta monitörde ölü piksel çıkmasından endişeleniyordum, öyle de oldu. Ancak ölü piksel 1 adet olduğu için...
  9. leroxy

Rehber [Twitch] FPS Yayınları İçin Bilinmesi Gerekenler

Herkese Selam! Günümüzde Birçok Kişi Twitch Üzerinden Yayın Yapıyor, Ben De FPS Yayınları İçin Nasıl Bir Sistem Tercih Etmelisiniz Bundan Bahsedeceğim. Ekran Kartı: Piyasada ün salmış, bilinen iki ekran kartı üreticisi bulunuyor. Biri AMD, diğeri NVIDIA. Eğer yayın yapmayı planlıyorsanız...
  10. leroxy

İnceleme Türk Telekom'dan Statik IP Satın Aldım! - Statik IP İle Neler Değişti?

Herkese Selam! Yaklaşık 3 haftadır evde değildim, eve geldiğimde ise internet konusunda bir rezillikle karşılaştım. Sevgili Türk Telekom, bölgemdeki CGNAT Havuzunu bozmuş. Bu yüzden aldığım Tüm IP'lerde bir tutarsızlık vardı. Örneğin 88.989.928.222 diye bir IP aldım. Bu IP'de 90/7.4Mbps hız ve...
  11. leroxy

İnceleme Yabancı Sunuculara Pinginizi Düşürün! - 3 Günlük ExitLag Deneyimim ve Olumlu/Olumsuz Yönleri

Herkese Selam! Uzun zamandır forumda muhabbeti dönen ve internetle ilgilenen birisi olarak incelememi istediğiniz ExitLag'i 3 günlük deneme süreci boyunca kullandım. Fazla test yaptığım söylenemez ancak popüler birçok oyunda denedim diyebilirim. ExitLag Nedir? ExitLag, Windows'u optimize...
  12. leroxy

Rehber VALORANT'ta Yüksek RTT Değerlerinizin Nedeni! / Hops - Peering

Daha önce yaptığım rehber pek içime sinmedi, ben de daha iyisini yaparım diyerek yeni bir rehber oluşturdum. Herkese selam! Türkiye'nin internet koşullarında halen İstanbul'da bulunan sunuculara yüksek ms değerleri ile bağlanan kişiler var. Ben de sizlere VALORANT, LoL gibi oyunlarda Ping...
  13. leroxy

Rehber En uygun fiyata en hızlı şekilde VP nasıl alınır?

2020'nin başlarında ByNoGame kullanmış birisi olarak ByNoGame'den vazgeçip nasıl Epin kullanmaya başladığımı anlatacağım. Papara benim ana ödeme yöntemim, ben de ByNoGame'i Papara Checkout olduğundan kullanıyordum. Birkaç ay ByNoGame kullandıktan sonra daha ucuza vp satan sitelere yöneldim...
  14. leroxy

İnceleme TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör

Yaz aylarının gelmesiyle headset kulaklığım iyice sıkmaya ve terletmeye başlatmıştı. Ben de forumdan bir Bluetooth USB Adaptör önerisi istedim. Schulzz Ugreen Marka/Modelini önerdiler ancak Hepsiburada'nın Efsane Teslimat sistemini deneyimlemek istedim. Ürünün nereden geldiği hakkında bir...
  15. leroxy

İnceleme [VALORANT] Oyun ve Günlük Kullanım İçin Laptop Optimizasyonu (S700 & TG-30)

Biliyorsunuz ki VALORANT, son zamanlarda optimizasyonu kötü olan ve laptoplarda ciddi anlamda sorunlar çıkartan bir oyun. Yaz boyunca oyunu laptoptan oynayacağım için elimdeki 400TL bütçeyle laptopta bir yenilemeye gittim. Öncelikle bu parayla Thermaltake TG-30 aldım, siz Teknobiyotik...
  16. leroxy

Rehber VALORANT Ping Düşürme Rehberi

1-Kablolu bağlanın. 2-Hat değerleriniz iyi olsun. 3-ADSL yerine varsa VDSL, VDSL yerine varsa Fiber tercih edin. 4-Routingleri (Yönlendirmeleri) iyi olan bir firmadan internet almaya özen gösterin. 5-Modeminiz ısınıyorsa ve işlemcisi tam yükte çalışmaya başlıyorsa yeni modem/router alın...
  17. leroxy

İnceleme Türk Telekom Okul İnterneti | 100/100 İnternet!!!

İzmir Bornova'daki okulumda Programlama dersi için okulumda teneffüs boş olunca speedtest vb. yapasım geldi ve ne göreyim! Bize verilen hızların 50/50 Olduğunu öğrendim. Hocaya sorduğumda aslında internetin 100/100 olduğunu söylemişti. Açıkçası ping değerleri vb. çok iyi diyebilirim. Sizleri...
  18. leroxy

İnceleme Keenetic WISP Özelliği / Sinyal Güçlendirici Yerine Keenetic Router Alın!

Evet dostlar bir Keenetic Omni DSL Sahibi olarak yazlığa gitmişken şu WISP Özelliğini denemezsem olmaz dedim. Hop aldım modemi yanıma, atladım arabaya gittim yazlığa. Geçtiğimiz sene Haziran ayında bile kardeşimin Online derslerinin olması yüzünden uzak mesafeden internet alacak bir cihaz...
  19. leroxy

Rehber 2.4GHz'de Wi-Fi sorunlarınızı en aza indirin! // Kanal Ayarlama

11 Ekim 2020'de modeminizin kablosuz performansını ciddi anlamda arttırabileceğiniz bir yöntem göstermiştim. Şimdi ise o konunun güncelliği kalmadığı ve daha düzgün açıklayabileceğimi fark ettiğim için yenisini yapıyorum. 3 ayrı yöntemden gideceğim Keenetic Modem Kullanıcıları, Wireless...
  20. leroxy

Rehber Laptop İçin VALORANT FPS Drop Sorunu Nasıl Çözülür?

VALORANT'a gelen 2.03 Güncellemesi ile birçok kullanıcı FPS Drop ve FPS Düşüşü sorunları yaşamaya başladı. Oyuncu Destek ekibi ise bunun geçici çözümlerini aktardı ve geliştiricilere durumu bildirdi. Ben de laptopum üzerinde 140FPS seviyelerini görüyorken bu güncellemeden sonra 3 saniyelik...
Geri