Arama sonuçları: *

1. Vartex

Rehber Youtube'da Eskiden Attığınız Yorumları Silme Veya Görme

Merhaba arkadaşlar geçmişte yazdığınız saçma yada mantıklı olan yorumları silmek isterseniz nasıl silmeniz gerektiğini göstereceğim. 1- Buradan geçmiş e tıklayın. 2- Bende sağ tarafta ama sizinkini bilmiyorum. Oradan tüm geçmişi yönet e basın. 3- Üç noktaya tıklayın. 4- Diğer google...
  2. Vartex

Rehber Karışık Devreler Ve Dirençlerin Seri/Paralel Bağlanması

ÖNCELİKLE BEN KİMSEYE KONUYU BEĞENİN REAKSİYON KASIYIM GİBİ BİR ŞEY DEMEDİM DEMEM DE!! KONU HOŞUNA GİTMEDİYSE BOŞ KONU YADA REAKSİYON İÇİN AÇILMIŞ KONU DEMEK YERİNE LÜTFEN BAS VE ÇIK GİT KONUDAN. Karışık Devreler Ve Seri Paralel Karışık bağlantıya geçmeden önce Direnç nedir onu öğrenelim...
  3. Vartex

Rehber Oyun Önerisi (Ücretsiz)

1-CS:GO: Counter-Strike: Global Offensive ya da bilinen kısa adıyla CS:GO, Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunudur. Counter-Strike serisinin dördüncü oyunudur. Sistem Gereksinimleri: 2-Fortnite: Oyundaki genel amaç, her görevde...
  4. Vartex

Rehber Film Önerileri (12 Adet)

1-World War Z: Zombi Savaşı'nın gerçek dehşetiyle yüzleşmenin vaktidir… Çin'de ortaya çıkan bir virüs insanları yaşayan ölüler haline getirmektedir. ... Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor...
  5. Vartex

Rehber Steam 10 TL Altı Oyunlar

1-Ets 2: 9,75 TL -Tır sürüyorsunuz(Aslında bu kadar basit bir konusu var.) Sistem Gereksinimleri: 2-Tomb Raider: 5,24 TL Bir Japon efsanesi üzerine araştırma yapmak için 21 yaşındaki Lara Croft gemi aracılığı ile Japonya'ya bir yolculuk düzenler. Fakat gemisi adaya yaklaşır yaklaşmaz...
  6. Vartex

Rehber Karantina Sürecinde İzlenilecek Kanal Önerisi

Merhabalar virüsten dolayı evden çıkamağımız durumlar oluyor ve evde canımız sıkıldığında izlicek şeyler arıyoruz bende bu konuda size öneriler yapacağım umarım beğenirsiniz. 1-Bu kanal polis kamerasına yansıyan olayları paylaşıyor (Türk polisleri değil) kan ve şiddet sevmeyenlerin bu kanalı...
  7. Vartex

İnceleme Dur! Senin icin Google`da ariyim!

Merhabalar bu gün Dur! Senin icin Google`da arıyımı incelicez. 1- Siteye giriyorsunuz. 2- 3- Ara'ya tıklayın. 4- Linki Ctrl C tuşu ile kopyala ve istediğiniz yere ctrl v seçeneği ile yapıştırın. (SİTENİN GÜVENİLİR OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM YAPIP YAPMAMAK SİZE KALMIŞ SORUMLULUK KABUL ETMEM)
  8. Vartex

Rehber SSD/HDD Gözükmemesine Çözüm

Öncellikle HDD/SSD'nin gözükmemesi için (benim bildiğim 4 sebep var) 1-SSD/HDD'niz bozuk olabilir. 2-Bağladığınız kablo bozuk olabilir. 3-Kabloyu düzgün takamamış olabilirsiniz. Eğer takamadıysanız şu videoyu izleyip yardım alabilirsiniz. SSD: HDD: 4-SSD/HDD için birim ayırmamış olabilir. Çözüm...
  9. Vartex

Rehber Youtube'da Zaman Ayarlı Link Atma

1-Öncellikle istediğiniz videoyu açın. 2-İstediğiniz zamanı ayarlayın. 3-Paylaş seçeneğine basın. 4-Başlat:3:29 yazan yere tıklayın (kaçıncı dakikaya ayarladıysanız o sayı çıkar.) 5-Kopyala seçeneğine tıklayın ve istediğiniz yere atın. Artık hazır istediğiniz yerde kullana bilirsiniz...
  10. Vartex

Rehber İnstagram Arşivleri Öğrenme

Öncelikle yuvarlak içine aldığım yere basın Ardından ayarlara girin. Sonra güvenlik kısmına girin. Ve verilerine eriş'e tıklayın Evet burdan Arşivlerinizi öğrene bilirsiniz. Videosu:
  11. Vartex

Rehber Netflix Dizi Önerisi

Karantina da canımız sıkıldığında vakit geçmesi için film yada dizi izlemek isteriz ama bazen ne izleyeceğimize karar veremeyiz bende bu konuda sizlere dizi önereceğim. [Sırayı karışık şekilde yazıyorum] 1-How I Met Your Mother Konusu: How i met your mother dizisi 2030 yılında, Ted Mosby adlı...
  12. Vartex

Rehber Twitch'de Yayın Açmak İçin Gerekenler?

Forumda her gün en az 5-6 adet Twitch'de yayın açmak için bu sistem yetermi yada bu internet yetermi diye bir sürü konu açılıyor bende bu konuda yayın açmak için gerekenleri derledim. Hadi başlıyalım: 1-İnternet Hızınız 1-480p görüntü kalitesinde, 30 FPS’yle sorunsuz bir yayın yapmak için...
  13. Vartex

İnceleme Xiaomi Redmi 20000 Mah Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı

Öncelikle ürünü aldığım yer https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-20000-mah-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi-usb-c-18w-2-cikisli-powerbank-beyaz-p-HBV00000OYWWZ?magaza=Torima ürünü 18 kasım çarşamba saat 22:40 da aldım ve sabah saat 9:30 gibi baktığımda ürün kargoya verildi ve bu gün 20 kasım...
  14. Vartex

Rehber İnce hesap garanti süreci

9 Kasım Pazartesi Klavyemin w tuşu çalışmıyordu ve ben incehesap ile iletişime geçtim Ben:hiç bir sıkıntı yoktu oyun oynarken bir anda hareket etmedi ben ilk başta internetten kaynaklı sandım ama w tuşu çalışmıyormuş [tuş bazen basıyor bazen basmıyor] İncehesap:Değerli Müşterimiz, &nbsp...
  15. Vartex

Rehber Dünya IQ Sıralaması.

41.İzoly Alan kişi İzoly alan kişinin IQ Su -150 ile -220 ye kadar değişmekte 40. Richard "Rick" Rosner Televizyon yıldızı ve eski striptizci Rick Rosner farklı ölçümlerle 140'tan başlayıp 250'ye çıkan IQ skoruyla yaşayan en zeki erkeklerden biri. 39. Marilyn vos Savant 1946'da doğan Vos...
  16. Vartex

Rehber Hayat Eve Sığar Uygulaması İle Hes Kodu Nasıl Alınır

Öncelikle Hes kodu nedir:HES (Hayat Eve Sığar) Kodu, Kontrollü Sosyal Hayat kapsamında, ulaşım ya da ziyaret gibi işlemlerinizde kurumlarla ve kişilerle, Covid-19 hastalığı açısından herhangi bir risk taşıyıp taşımadığınızı güvenli şekilde paylaşmanıza yarayan bir koddur. Uygulanış 1-App Store...
  17. Vartex

İnceleme Mi Band 5 İncelemesi

Kutunun Dışı Kutu içeriği Duruş şekli Görüşlerim bileklik çok iyi ama Türkçe dil desteği yok geri kalan özellikleri iyi su testi yaptım bir sıkıntı olmadı aklınızda soru varsa sorabilirsiniz elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  18. Vartex

Rehber Hangi Ehliyet Kaç Yaşında Alınır

A1 Sınıfı Motosiklet Sürücü Belgesi A1 sınıfı sürücü belgesi silindir hacmi 125 santimetreküpü, gücü 11 kilovatı ve gücünün ağırlığına oranı 0,1’i geçmeyen, sepetli veya sepetsiz iki tekerlekli motosikletler ile gücü 15 kilovatı geçmeyen üç tekerlekli motosikletleri kullanacaklara verilir. 16...
  19. Vartex

Rehber Ucuza Oda modifiye etme

Öncelikle ışık kaynapımız olmazsa olmaz led bu link ten kendinize göre seçiniz https://urun.n11.com/serit-led/rgb-led-toplama-sihirbazi-5050-smd-300-ledli-3-cipli-P392738427?Slikon+Seçimi=İç+mekan+Slikonsuz&Kumanda+Seçiniz=24+Tuş+Kumanda&Metraj+Seçiniz=1+Metre+Set Tablo odayı güzel göstere...
  20. Vartex

Rehber Nasıl Daha Fazla Para Biriktirir

1- Kendinize Kumbara alın yani bir kavanozun içine felan koymayın ilaki çok pahalı bir kumbara almanıza gerek yok alacağınız kumbara açılmayan kumbara olsun yeter Örnek Vermek gerekirse böyle açılmayan bir kumbara 2- Kumbaranın İçine yada dışına parayı biriktir diğinizde ne alacaksanız onun...
Top Bottom