Arama sonuçları: *

1. FOXN FOR WİN

Rehber Düşük Si̇stem Gereksi̇ni̇mli̇ 10 Oyun.

Merhaba arkadaşlar.Aranız'da düşük sistem kullanan ve iyi oyun arayan arkadaşlarımız var.Bu arkadaşlarımız için 15 oyun derledim.Beğenirseniz [Orta Sistem Gereksinimli Oyunlar] veya [Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar #2] Adlı Rehber ile devam etmeyi planladım. Şimdi'den İyi Oyunlar Dilerim...
  2. FOXN FOR WİN

İnceleme Hypxer X Cloud 2 İncelemesi

Merhabalar Hoşgeldiniz İncelememe İsterseniz Başlayalım [1-Kulaklık Görünüşü] : Kulaklığın Görünümü Gerçekten Çok Hoş Ve güzel Ve Çok Class Çok Beğendim. Gayet Üstüne Çalışınılmış Bir Kulaklık. Görünüm Açısından. [2-Sağlamlık] : Sağlamlık Olarak Baya Kıvrıla Bilen Bir Kulaklık Yani Kolay...
  3. FOXN FOR WİN

Rehber Yüksek Sistemler İçin Oyun Önerileri

1-Cyberpunk 2077 CyberPunk 2077 Bir Açık Dünya Oyunu Ve Gelecek Zamanda Geçiyor Hikayesi Orta Güzellikte Bir Oyun. 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i7-4790 or AMD Ryzen 3 3200G Bellek: 12 GB RAM Ekran Kartı: GTX 1060 6GB / GTX 1660...
  4. FOXN FOR WİN

Rehber Orta Sistemler İçin Oyun Önerileri

Arkadaşlar İlk Rehberim Kırmazsanız Sevinirim Başlayalım :) 1-Grand Theft Auto 4 Niko Bellic adında yasadışı yollarla göç etmiş Bosna Savaşı gazisi olan bir Sırp uyruklu bir adamın hikâyesini ele alınmaktadır. ... Annesinden (Milica Bellic) başka kimsesi yoktur. Abisi yıllar önce öldürülmüş...
Top Bottom