Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

İnceleme FIFINE AMPLIGAME A8 - Bu Fiyata Daha İyisi Var Mı? Sanmam.

Herkese selamlar bugün FIFINE markasının incelemem için bana göndermiş olduğu FIFINE AMPLIGAME A8 Modelini sizlere Forum içerisinde de ufaktan anlatacağım. Buradan da Tekrardan FIFINE ailesine ve bana ürünü gönderen, gönderirken çok yardımcı ve ilgili olan Lia ve Lulu'ya tekrardan teşekkürler. 💝...
  2. Dontaçhi

İnceleme FIFINE AMPLIGAME H3 İNCELEME

Herkese Selamlar daha önce Fifine Ampligame A6V incelemesi yapmıştım. Fifine markası bu sefer bana H3 isimli kulaklığı gönderdi bende buraya bir kullanıcı olarak inceleme rehberi yapmak istedim. Kulaklığımız 3.5mm ve USB-A girişlerine sahip 3.5mm jack girişinden ses alırken USB-A tarafından...
  3. Dontaçhi

İnceleme FIFINE AMPLIGAME A6V İnceleme - Fiyatının Gerçekten de En İyisi.

Herkese selamlar bugün FIFINE markasının incelemem için bana göndermiş olduğu FIFINE AMPLIGAME A6V Modelini sizlere ufaktan anlatacağım. Buradan da Tekrardan FIFINE ailesine ve bana ürünü gönderen Lulu'ya tekrardan teşekkürler. 💝 Kutu tasarımı ile başlayalım. Ürün Çin'den geldiği için kutuda...
  4. Dontaçhi

İnceleme AJAZZ AK680 ÖN İNCELEME

Herkese Selamlar bugün Aliexpress'ten aldığım AJAZZ marka AK680 model Hot Swap Brown Switch klavyenin ön incelemesini yazıp sizlere aktarmaya çalışacağım ÜRÜN İÇERİĞİ ; 1 ADET KULLANIM KLAVUZU 1 ADET KLAVYE 1 ADET 160CM UZUNLUĞUNDA TYPE-C KABLO 2 ADET MEKANİK ANAHTAR 1 ADET KEYCAP SÖKME...
  5. Dontaçhi

Rehber STEAM 0-25 TL Alınabilecek Oyunlar.

Forumda her gün onlarca oyun tavsiyesi konusu açılıyor. Çoğuna yardımcı olsam da arada yardımcı olamadığım konular da oluyor. Bir nevi onlar için hazırladığım bir rehberdir. İlk rehberim olduğundan biraz acemice olabilir şimdiden kusura bakmayın 🙏 ÖNEMLİ NOT : Listedeki tüm oyunlar indirimsiz...
Geri