Arama sonuçları: *

1. Earwven

İnceleme Bakalım Nasıl Bir Oyun Bu Potentia ?

Arkadaşlar hepinize merhabalar bu sefer Yerli Last Of Us diyebileceğimiz Potentia isimli oyunu inceleyeceğiz. Oyun demo sürümde olduğu için henüz hikayesi hakkında konuşamam o yüzden oynanış grafikler vs. üzerinden konuşacağız. 1- Oynanış a) Animasyonlar Animasyonlar oyunun atmosferine...
  2. Earwven

Rehber Bilgisayar Üzerinden God of War Collection Nasıl Oynanır?

İyi günler. Bugün, başlıktan da anlayacağınız gibi God of War'ın birinci ve ikinci oyununu içeren, GoW Collection'u RPCS3 ile nasıl oynayacağımızı anlatacağım. Her şeyden önce, ortaklığından ötürü @İrfan B 'ye teşekkür ederim. Öncelikle sistem gereksinimlerini, ardından RPCS3 kurulumunu, sonra...
  3. Earwven

İnceleme Rampage SG-R 218

Öncelikle fiyatından bahsedelim. Akakçe'de en uygun 103 TL'ye var fakat ben internetten sipariş etmek istemiyorum derseniz Vatan'da 120 TL'ye de mevcut. 3 Adet renk seçeneği var: Kullanılabildiği platformlar: PS 3 / XBOX / PC 1 Gündür kullanıyorum +'larını ve -'lerini de belirteyim: +'ları ...
  4. Earwven

Rehber Cyberpunk 2077 Rehber

1- Oyunun türü RPG ve LOOT odaklı. Yani bu oyunu almadan önce bu türü sevip sevmediğinize bakın. 2- Yeni Patch çıkmadığı için oyunda optimizasyon sorunları mevcut. Tahminimce gelecek güncellemede bu sorun çözülecektir. 3- Sistem gereksinimlerini şöyle bırakayım daha fazla "Ekran kartım bu...
Top Bottom