Arama sonuçları: *

1. D

İnceleme Shadow of the tomb raider incelemesi (aynı oyun işte)

Shadow of the tomb raider incelemesine hoşgeldiniz. Ama bu inceleme kısa olucak çünkü tomb raider işte abi neredeyse aynı oyun ama tabii ki bazı değişiklikler var hakkını yememek lazım Oynanış değişiklikleri: (shadow of the tomb raiderda gördüğüm kadarıyla rise of the tomb raiderdaki chapter...
  2. D

İnceleme ✈️🔥😱REDRAGON M808 STORM İnceleme😱🔥✈️

Merhabalar bugün sizlerle Redragon m808 Storm isimli mouse'u inceliyeceğiz. Kendisiyle 1 ayı geride bıraktım artık incelemeye hazırım Özellikler Boyut: 126.8 mm x 65.5 mm x 41 mm Boyut (İnç): 4.99" x 2.58" x 1.61" Ağırlık: 85 Gram Anahtar: Huano Sensör: PixArt PAW3327 DPI: 100-12400 Yoklama...
  3. D

İnceleme ✈️🔥😱6 Aylık Millenicom Deneyimim✈️🔥😱

Bağlanma aşaması: valla bu kısım ile ilgili çok bir bilgi yok daha doğrusu çok anlatılcak bir şey yok başvuru yaptım 2 güne tt ekibi geldi kurulumu yaptı gitti Yaşadığım sorunlar: bi ara bağlı ama internet yok sorunu olmuştu ağı resetlediler düzeldi onun dışında geceleri arada ping çıkıyor...
  4. D

Rehber Tüm sorularınız için BAŞTAN SONA GEFORCE NOW REHBERİ V1.0

-Geforce now nedir?- Geforce now size uzak sunucudan oyunu stream ederek oynamanızı sağlıyan bir cloud gaming servisidir. Geforce now gibi Cloud gaming servislerine bazı örnekler: Xcloud,Stadia ve yakın zamanda çıkabileceği bilinen Steam cloud gaming -Geforce now'ın diğer cloud gaming...
  5. D

İnceleme 1 yıllık geforce now deneyimim/ A year of GFN experience (English Translation)

Merhaba bugün sizlere 1 yıllık geforce now deneyimimi aktaracağım. GFN'i yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve oynadığım sürenin 99% u free edition 1%'i ise 10 saatlık founders edition deneyimim Gecikme(Latency,Ping): geforce now'ın gecikmesi diğer cloud gaming servislerine göre gayet iyi genel...
  6. D

Rehber Geforce Now Kullanma Rehberi/How to use GFN (İngilizce Çevirili/English Translation)

Merhaba Bugün sizlere Nvidia Geforce Now kullanmanın püf noktalarını göstereceğim 1. Adım (İnternet hızı belirleme) İlk olarak Speedtest.net adresine giderek bir test yapın ve bu testin bir ss'ini alın veya sekmeyi kapatmayın 2. adım (İnternet hızınıza göre ayar yapmak) bu adımımızı...
  7. D

Rehber Sheltered hayatta kalmanın rehberi

Merhabalar Sheltered rehberime hoşgeldiniz. Bugün sizlere oyunla ilgili taktikleri ve nasıl daha uzun yaşabileceğinizi anlatıcağım Oyundaki amacımız: ailemiz ile birlikte bir sığınakta yaşayabildiğimiz kadar gün yaşamak oyunun herhangi bir sonu bulunmamakta Oyunun türü: Hayatta Kalma...
  8. D

Rehber Cyberpunk 2077 oynanış rehberi ve taktikler (Update 1.1)

REHBER DAHA BİTMEMİŞTİR EKLEMELER YAPILACAKTIR update 1.1: bir kaç gizli silah yeri eklenmiştir Merhaba Cyberpunk 2077 rehberime hoşgeldiniz bugün size bazi taktikler vericem [/COLOR] Öncelikle bu kısımda para kasmak için hurda yöntemini kullanacağız nedir hurda yöntemi? hurda yöntemi şudur...
  9. D

Rehber Exit the Gungeon baştan sona her şey

Hoşgeldiniz bugün sizlere Exit the Gungeon oyunun detaylarını anlatıcam Amacımız: gungeon çökmeden önce burdan çıkmak Oyunun geçtiği yerler: Asansörler ve odalar Oyun Türü: Roguelike Hikaye: Hikayemiz şöyle bildiğiniz gibi önceki oyunda karakterlerimiz geçmişlerinde bir şeyi değiştirmek için...
  10. D

Rehber Enter the gungeon baştan sona kazanmanın rehberi

(Rehberdeki ssler bana ait değildir. wiki sitesinden ve oyuncu sslerinden alınmıştır) Merhaba Enter the Gungeon rehberime hoşgeldiniz bu rehberde sizlere baştan sona oyunu nası yenebileceğinizden bahsedeceğim Enter the Gungeon nasıl bir oyundur: Enter the Gungeon Roguelike bir oyundur yani...
Top Bottom