Arama sonuçları: *

1. sezerbey98

RTX 3090 GIGABYTE GAMING OC İNCELEMEM - Ultra mini inceleme

Kullanılan monitör : 4K 144Hz Marka : GIGABYTE GAMING OC RTX 3090 İşlemci : i5 11400F BIOS Mod : O.C BIOS Kasa: Asus Prime AP201 Mini Tower Kasa fanları : Silverstone Air Blazer 120 R PSU : Coolermaster 700w Lite ( 80 Plus Düz ) Ses ( Az duyuluyor ) Öncelikle kartı %100 power / 81 derece...
  2. sezerbey98

Corsair Void Elite 7.1 ilk bakış mini inceleme (Resimsiz)

Arkadaşlar Monster Pusat 7.1 sonrası Void Elite aldım. Pusat resmen müzik için yapılmış ama oyundan uzak bir kulaklık olmuş diyebilirim. Neyse madde madde beğendiğim şeyleri ve Pusattan sonra beni üzen sevindiren kısımları anlatayım . Void Elite beğendiğim özellikler : - 500 TL fiyat etiketi...
  3. sezerbey98

ITOPYA önyargılarınızı kırmak adına adım adım sipariş incelemem (Resimsiz)

Birçok arkadaşımız İTOPYA'dan almayın , teslimat geç , bozuk geliyor diyor. Ben ise asla denemeden koyun sürüsü psikolojisiyle davranmıyorum. Bu yüzden adım adım satın adığım günü , kargolanma durumunu geliş süresini güncelleyerek yazacağım. Canlı canlı göreceğiz... 10 Nisan Cumartesi ...
  4. sezerbey98

RX 6900XT gibi bir kartı R5 5600X ile çalıştırıp 1080p açtım. Resimsiz inceleme

Belki kimse bu deliliği denememiştir. Ben FPSçiyim. %33 çözünürlük farkını önemsemem 1080p'de oyun oynar 2Kya geçiş yapmam . Ben bu yönde ilerlediğim için 1080p'de 3090 6900xt farketmez 4090 bile olsa kullanırım taa ki 1080p'de bütün oyunlar gerçekten iğrenç bir görünüm alana dek. Mesela şuan...
  5. sezerbey98

Monster K3 Pro RGB Mekanik Red Switch Mekanik Klavye incelemesi 400 TL

Sizi sıkmamak adına deneyimlerimi maddeler halinde yazacağım. Özellikleri : - Red Switch - Mekanik - Çift USB girişli ve USB alıcılı - RGB - Farklı modlara sahip yazılım desteklş ALMAK İÇİN NEDENLER : + RGB var. + Yazılım desteği var. + Ucuz + Metal sesi çınlama yok. + Red Switch...
  6. sezerbey98

Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset incelemem 350 TL / 1.5 yıl

Ürünü 2019 Kasım tarihinde satın aldım . Muhtemelen 300 TL idi unuttum. Model aynı asla değişiklik olmadı. Yaklaşık 1.5 yıl oldu. Sizleri sıkmamak adına madde madde inceleyeceğim. Sorularınız olursa sorabilirsiniz. Özellikleri : -RGB -Suni deri kalın rahat yastıklar -Sadece USB girişli ve PC...
Geri