Arama sonuçları: *

1. Mr. Edri

İnceleme Amazon.de sitesinde 337 TL'e satılan 2 TB Harici Depolama İncelemesi

Herkese merhaba, bu yazımda sizlere geçenlerde görüp biraz araştırıp sipariş ettiğim harici depolama hakkında izlenimlerimi sunacağım. 1-Ürünü sipariş vermemden bugüne dek geçen süreç -Ürünü amazon.de adlı siteden sipariş verdim ve ürünün linki bu şekildedir...
  2. Mr. Edri

Rehber SanDisk SSD Plus Serisi Neden Alınmamalı

Hepinize selamlar dostlar, bu yazımda çok satılan SSD Plus serisinin neden alınmaması gerektiğinden bahsedeceğim. Ayrıca bu seri ile ilgili başka rehber bulamadım ama yazılmışsa da affola. 1-Teknik Özellikleri: -Ürünün kontrolcüsü SMI 2256S modelindeki kötü bir kontrolcü. -Nand yongaları...
  3. Mr. Edri

Rehber 🔥Her bütçeye uygun PSU önerileri- 2021 Temmuz🔥

Selam dostlar, bu makalemde 200 tl'den tutun da 3500 TL'lere kadar önerdiğim psu'lara yer vereceğim. 200-260 TL Bu bütçedeki psu'lar, eski-değersiz-çok güçlü ekran kartlarıyla yükseltme yapılmayacak igpu sistemlere uygundur diyebiliriz. Bu bütçede 1 model hariç eli yüzü düzgün sıfır psu...
  4. Mr. Edri

Rehber Aigo Darkflash DX240 ARGB 240MM Sıvı soğutma vs Snowman X4

Merhaba dostlar, bu makalemde başlıkta belirttiğim 2 faklı soğutucuyu karşılaştıracağım. Sonuçları görünce birçok kişinin şaşıracağına eminim, o halde farklarına göz atmaya başlayalım. 1- Dış Görünüş Dış görünüşleri bu şekildedir: Snowman X4: AİGO DX240: Ayrıca fan bilgileri ve öbür...
  5. Mr. Edri

İnceleme Asboard S120 120 GB SSD İncelemesi

Hepinize merhaba, bu yazımda 6-7 ay içinde tam 3 kere SSD'nin ölüp yenisiyle (?) değiştirilmesine rağmen bilgisayarcının inatla takmaya devam edip en sonda başka bir SSD takmasıyla kurtulduğumuz Asboard 120GB SSD'sini inceleyeceğim. 1-Dış görünüş: Ürünün dış görünüşü bu şekilde: Ürünün dışı...
  6. Mr. Edri

[ÇÖZÜM] Forza horizon 4 festival alanına ücretsiz hızlı seyahat yapmak

1-Oyun içindeyken "esc" tuşuna basın ve "aracı değiştir" kısmına girin. 2-Sonra herhangi bir arabanın üstüne sol tık yapın. 3-Çıkan yerde "aracı görüntüle" butonuna basın. Böylece ücretsiz bir şekilde festival alanına ulaşmış olacaksınız. Biliyorum 10k çok para değil ama yeni başlayanlar...
  7. Mr. Edri

İnceleme [Türkiye'de İlk] CoolMoon ARGB Kontrolcü İncelemesi

Hepinize merhaba, bu makalemde Aliexpress'ten zamanında kullandığım anakartta ARGB girişi yok diye aldığım Coolmoon ARGB kontrolcüyü inceleyeceğim. 1-Ürünün siparişten elime geçinceye kadarki süreç. Ürünü bu linkteki satıcıdan sipariş verdim...
  8. Mr. Edri

Rehber 2000 TL Bütçe İle PC Toplama Rehberi

Merhaba, bu yazımda 2. el sitelerinden bulduğum parçalar eşliğinde 2000 TL'e güçlü, fiyatına göre güzel bir sistem toplamaya çalışacağım, parçalar şu şekildedir: İşlemci= Xeon X3440 X3440 4 Cores 8 Threads - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 905943036 Pazarlıkla...
  9. Mr. Edri

İnceleme WD Black SN750 500GB M2 SSD İncelemesi

Herkese merhaba, bu incelememde yeni aldığım WD Black SN750 500GB modelindeki SSD'i inceleyeceğim. İlk olarak teknik özellikler ve sipariş sürecini anlatmak istiyorum, Ürünü Hepsiburada'da "Techburada" adlı satıcıdan satın aldım ve ürünü 1 iş gününde kargoya vermiştir ve ürün bana 3 iş gününde...
  10. Mr. Edri

Rehber AM4 platformuna düşük-orta-yüksek bütçe için anakart önerisi (Sıfır)

Bu sıralamayı daha çok VRM kalitesine göre yapacağım ama başka şeyleri de hesabı katacağım. 1- Düşük bütçe (0-500 TL) Gigabyte GA-A320M-H AMD A320 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) Bütçe hiç bir şekilde artırılamıyorsa alınabilir ama R3 1200 veya 2200G...
  11. Mr. Edri

Rehber Düşük ve orta seviye bütçe için güvenli bir şekilde satın alınabilecek ekran kartları önerisi

Herkese merhaba, bu yazımda 225 liradan 1400 liraya kadar bulduğum nispeten uygun 2. el ilanlarını derledim. Bu ilanları sadece 2 yerden topladım ve 2 yerden de aracının güvencesiyle güvenle alınabiliyor. Sitelerden biri Sahibinden, GET sistemi ile alınacak, bir diğeri de Oyuncu market, son...
  12. Mr. Edri

Rehber 6450 TL Ekran kartsız bilgisayar toplama rehberi

Herkese merhaba, bu yazımda 6500 TL gibi bir paraya yüksek seviye ekran kartı hariç bir sistem toplama önerisinde bulunacağım, şimdi parçalara geçelim: İşlemci - İ7 10700K Intel Core i7 10700K i7 10700K 3,8 GHz Acht çekirdekli 16 Gewinde CPU Prozessor L2 = 2M l3 = 16M 125W LGA 1200|İşlemci| -...
  13. Mr. Edri

İnceleme Corsair Void RGB Elite USB kulaklık incelemesi

Herkese merhaba bu yazımda yukarıda dediğim kulaklık ile ilgili deneyimlerimi paylaşacağım. Klavyemin c tuşu çalışmadığı için biraz fazla uğraştım, eğer beğendiyseniz bir beğeniyi eksik etmeyin. Şimdi ana konuya geçelim: Kulaklığı birkaç gün önce Hepsiburada'dan Eternal adlı satıcıdan 710 TL'e...
  14. Mr. Edri

Rehber 2400 TL Bütçe İle APU Tabanlı PC Toplama [Güncellendi]

Herkese merhaba, bu yazımda sizlere 2400 lira gibi bir bütçede size APU tabanlı PC toplama tavsiyesinde bulunacağım. Şimdi parçalara geçelim: 1- İşlemci: Ryzen 3 2200G, 2. el. Istanbul içinde, ikinci el satılık Amd Ryzen 3 2200g - letg (letgo.com) İşlemciyi 2. el seçmemin sebebi sıfır olanların...
  15. Mr. Edri

Rehber 3300 TL APU sistem toplama [GÜNCELLENDİ]

Herkese merhaba bugün 3300 TL gibi bir bütçede tüm parçaların sıfır olduğu bir sistem toplama önerisinde bulunacağım. Bu sistem ile GTA V, CS-GO, Fortnite, Forza Horizon 4 gibi oyunları akıcı bir şekilde oynatabilir ve şimdiki fiyatlara göre 3335TL yapıyor. Şimdi parçalara geçelim: 1-İşlemci...
Top Bottom