Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

Rehber Gta 5 Roleplay rol zevkinizi arttıracak tavsiyeler.

Merhaba dostlar bugün ki konumda size rol kalitenizi nasıl yükselteceğinize dair ipuçları vereceğim. Olabildiğince çok empati yapın ve roleblock yapmamaya çalışın. Karşınızda ki kişi doktor rolü yapıyorsa ona "Tedavimi yap gideyim" tarzı bir tabir kullanmayın hatta ve hatta ona daha zor tedavi...
  2. UmutYiğit

Rehber FiveM Roleplay ufak rehber.(Güncellendi)

Arkadaşlar bu konumda size bazı RP tabirleri ve neler yapmanız gerektiğinden ufakça bahsedeceğim öyle aşırı detay beklemeyin aklıma gelen her şeyi kendi yorumumla anlatacağım. RP Türleri Hard RP: Tamamen gerçekçi yapılması gereken roldür hiçbir kural kesinlikle esnetilemez(sunucu bazında ufak...
  3. UmutYiğit

Rehber Forumda Kullanılan Bazı Kısaltmaların Anlamları ve Açılımları

Arkadaşlar bu konuyu artık bazı şeylerden rahatsız olduğum için açıyorum moderatör dostlarımız bir hata görürse konumu kaldırabilir/kitleyebilir.İsteyen varsa ekleme yapabilir. F/P(Fiyat performans): Fiyatını hakeden ya da üstünde performans veren ürünler için kullanılması gereken kelimedir...
  4. UmutYiğit

İnceleme 🟢8 Başlıkta Razer Kraken Tournament Edition İnceleme🟢

Konuma hoş geldiniz dostlar,bugün sizlere itopya.com'dan 600 Türk Lirasına aldığım Razer Kraken Tournament Edition adlı kulaklığın incelemesini yapacağım sürç-i lisan edersem affola.(Fotoğraf bulunmamaktadır.) 1-Malzeme Kalitesi Dış kaplamada mesh,sert plastik ve alüminyum bulunuyor,kablosu ise...
  5. UmutYiğit

İnceleme Asus TUF M5 Mouse Uzun Kullanım Deneyimlerim ve İnceleme.

Yazım hataları yüzünden şimdiden özür dilerim. Ben itopya.com'dan 178 Tl ye satın aldım.178 Tl gibi bir fiyatta gönül rahatlığıyla alınabilir. Ürünün şu an ki fiyatı ise 356 Tl fakat ben 360 Tl ye alınmayacak bir ürün olduğunu düşünüyorum 1-Malzeme Kalitesi Ürünün malzeme kalitesi beni cidden...
  6. UmutYiğit

İnceleme 🔥Redragon K555 Indrah Uzun Kullanım Deneyimlerim🔥

Hatam Olursa Affola. 1.ÜRÜN HAKKINDA Redragon Indrah sadece outemu mavi switch seçeneği olan bir üründür ve şu an 500 TL ben 419 TL ye aldım. 2.Ses Mavi switch bir ürün olduğu için sesli bir ürün olduğunu söylemem lazım.5 aylık bir kullanımdan sonra ise yay sesi kalmadı.(İlk ay vardı)...
  7. UmutYiğit

İnceleme 🔥🔥Asus TUF M5 Mouse İncelemesi🔥🔥

Merhaba arkadaşlar.Bugün İtopya.com 188 TL ye aldığım Asus TUF M5 in incelemesini yapacağım.Kusurum olursa affola. SİPARİŞ VE KARGO SÜRECİ Ürünü cuma akşamı sipariş ettim ve cumartesi günü kargoya verildi.Bugün yani pazertesi günü elime ulaştı. Ürün gayet iyi paketlenmişti ve teslimatta da...
Top Bottom