Arama sonuçları: *

1. Sndjety

Rehber Neden GTX 1650 tavsiye edilmiyor

Merhabalar 👋 Forumlar da görmüşsünüz dür GTX 1650 tavsiye edilmez, önerilmez onun yerine GTX1650S (super) önerilir. Bilmeyenler için neden böyle olduğunu anlatayım. 1)Oyunlardaki fps farkı. Soldaki GTX1650S Sağdaki GTX1650 Aralarında ortalama neredeyse %40 fark vardır. Bu fark ciddi bir...
  2. Sndjety

Rehber En güzel bedava ANİME oyunlar

Hepinize merhabalar. 👋 Az önce bedava oyunlar rehberi yapmıştım boş-boş oturduğum için boş durmayıp bari oyun arayanlar için iyilik yapayım. Bu sefer oyun içinden görüntüler paylaşacağım. 1)Elsword Online - Platform savaşını ve MMORPG'yı harmanlayan gayet zevkli bir oyun. PVE bulundurması da...
  3. Sndjety

Rehber Orta ve Orta Üstü Sistem Gerektiren Ücretsiz Online ve Offline Oyunlar

Merhabalar 👋 Geçen defa düşük-ortamsı sistemler için bedava oyunları içeren rehber yapmıştım. Şimdi Orta-Yüksek sistem gerektiren oyunları ele alacağım. 1)Destiny 2 - Arkadaşlarınla birlikte zaman geçire bileceğin aksiyon MMO oyunudur. PvE PvP bulundurup 1.şahıs oynama şekline sahiptir...
  4. Sndjety

Rehber Fare imleci nasıl değiştirilir

Gereksiz gele bilir ama belki isteyen vardır diye paylaşıyorum. 1)Verdiğim siteye giriyoruz. http://www.rw-designer.com/cursor-library 2)İstediğinizi seçip download a basın. 3) Zip dosyasının içindekileri klasöre kopyala yapıştır yapıyoruz. 4)Windows arama çubuğuna "Fare Ayarları"...
Top Bottom