Arama sonuçları: *

1. Mertmax

Rehber 3.300'TL APU sistem toplama rehberi. Testler ile beraber!

Selamlar. Buruk bir selamlar olacak kusura bakmayın. Piyasanın öldüğü şu günlerde küçük çerezlik bir sistem hazırladım. Performans testleri hemen en aşağıda olacak. Ayrıca bu sistemi bende kullanacağım yüksek ihtimal ile. 1 yıl kadar önce 5500xt sistem alır iken 2200G'ye kadar düştük...
  2. Mertmax

Rehber Yeni nesil intel gaming sistem! AFK/APU11400

Selamlar! Konuyu direkt başlıyorum. @Abdullah Hacıgül'ün yaptığı sisteme çok benzeyecek çünkü piyasaya yeni yeni geliyorlar. İleride h510 gelince tercih edilebilir çünkü artık 3200mhz desteği var. Apu sistem için tabi ki daha yüksek frekans daha iyi olacaktır fakat çok yüksek bütçelere çıkmak...
  3. Mertmax

Düşük/orta arası apu sistemler!

Ekran fiyatları malumunuz çok arttı yeni sistem alacaklarda sıkıştı bu yüzden şimdilik APU alınabilir daha sonrada ekran kartı takılabilir hazırsanız başlayalım. İlk sistem GameGaraj'dan indirimde olup 2 gün sonra bitecek! 3000TL bütçe ile: FLEX 3APU-K | Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran...
  4. Mertmax

İnceleme Nfs most wanted İncelemesi! #AfkNostalji

SELAMLAR! Sizler ile efsaneleşmiş bir oyunu inceleyeceğiz. #AfkNostalji serisi gelmesi isterseniz belirtebilirsiniz. İsterseniz sizde bu tag ile nostaljik oyunları değerlendirebilir bir daha oynayıp özleminizi giderebilirsiniz. ^^ ÇIKIŞ YILI...
  5. Mertmax

Rehber Afk case 2! Orta bütçe ile EFSANE sıfır 2.el karışık sistem!

Selamlar! Bugün ayrıca alacağım sistemin benzerini sizlere hem sunmuş hem de toplamış oluyorum. İyi okumalar... İşlemci: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i3-10100f-garantili-kutulu-faturali-tertemiz-914713482/detay Sıfır 10100f ateş pahası oldu...
  6. Mertmax

Rehber 2.900tl Oyun+ Günlük kullanım pc!!! (afk case 1)

Selamlar gençler, düşük bütçeli küçük çaplı oyunları rahat oynatabilecek aynı zamanda Eba, günlük kullanım için güzel bir sistem dizeceğim. Şimdiden iyi okumalar, yorumlarınızı bekliyorum. İşlemci...
  7. Mertmax

Rehber 2.el e-spor pc v3 M.D (bu sefer izoly'e tek atar !)

Selamlar, direkt konuya giriyorum : İŞLEMCİ: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-ryzen-3-1200-3.1ghz-am4-plus-fan-901528527/detay 4/4 yapısı ile e-spor oyunlarının içinden bile geçer. ANAKART...
  8. Mertmax

İnceleme Şok'a gelicek olan philips fare incelemesi!

Selamlar, merak eden kişilerin sorunlarını cevaplayacağım, sadece artı ve eksilerini sizlere aktarmaya çalışacağım. ARTILARI: 60 Türk lirası gibi bir fiyat için cidden çok rahat, ayrıca ışıklandırması hiç fena değil, tıklama sesi çok hoş rahatsız etmiyor. bütçe çok kısıtlı olmasına rağmen hiç...
  9. Mertmax

Rehber E-spor pc v2 (izoly ile kapışır :( )

Selamlar, yaptığım ilk sistem izoly ile kapışıyordu :D bende bir tane daha yapmak istedim. Bu sefer daha üst düzey hem yayın hem e-spor oyunları oynamak için bir pc hazırladım iyi forumlar. İŞLEMCİ...
  10. Mertmax

Rehber 2.el E-spor pc rehberi

Selamlar, uzun arayışlar sonucu bu rehber bölümünü buldum :D konuyu dağıtmadan hemen sisteme geçelim. İŞLEMCİ: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i3-9100f-3aylik-kutulu-faturali-garantili-898250975/detay 2. el olarak 10100f bulunmadığı için 4/4...
Top Bottom