Arama sonuçları: *

1. amdsaolsun

İnceleme Telefon kutusunun içindeki ENTEGRE✅

Arkadaşlar babannemlerin evinde eski kullanılmayan bir dev telefonu vardı bende merak edip içini açtım.:kekw: Merak edenler için tam görüntüsü ENTEGRESİ Telefon kutusunun içindeki Entegre ne işe yarar? Farkındayım çok eski bir anakart bunu devrelerin el yapımı olduğundan anlayabilirsiniz ama...
  2. amdsaolsun

Rehber Dikkat❗Bilgisayarınızda BIOS olmayabilir

Evet doğru bilgisayarınızda BIOS olmayabilir niye mi? Cevabı yazımda :kekw: Öncelikle BIOS un tarihine ve BIOS ne demek ona bakalım(kısa bir hatırlatma ile) BIOS NEDİR? BIOS un açılımı (Basic Input Output System/Temel Giriş Çıkış Sistemi) dir. BIOS aslında kısa bir açıklama yapacak olursak...
  3. amdsaolsun

Rehber Kaç adet bios çeşidi bulunur?

BIOS KAÇA AYRILIR? Öncelikle hepinize konuma geldiğiniz için teşekkür ederim. Bu rehberimde sizlere bios un kaça ayrıldığını ve kendi bios unuzun ne olduğunu anlamaya yardımcı olacağını düşündüğüm bir şey yapmayı planlıyorum umarım işinize yarar, Hadi başlayalım. :kekw: BIOS 4'e ayrılır...
  4. amdsaolsun

Rehber BIOS nedir? Ne işe yarar?

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar 2 günden beri bios nedir sizin için araştırdım umarım beğenirsiniz iyi forumlar BIOS nedir? BIOS u anlamaya öncelikle açılımından başlayalım. BIOS İngilizcesi Basic Input/Output System dir yani (Basit Giriş ve Çıkış Sistemi) dir. Ne işe yarar? Adından da...
  5. amdsaolsun

İnceleme İşlemcinin içini açtim✅

Arkadaşlar elimde görüntü vermeyen bir işlemci vardı biri dedi anahtarlık yap biri dedi içini açıp ne olduğuna bak Şimdi sizlere bu işlemcinin hayatını anlatayım öncelikle şuan kullandığım işlemci çalışıyormu diye baktım sonra çalıştığını temin ettim içini açacağım işlemciyi takıp teyit ettim...
  6. amdsaolsun

İnceleme Kitap Hırsızı kitap incelemesi✅

Hepinize merhaba arkadaşlar bugün sizlere kitap hırsızı kitabını anlatmaya çalışacağım niye incelemeye aldın derseniz de zaten kitabı inceliyoruz, bu arada okuyamadım çok uzundu gibi cümleler kurmazsanız sevinirim incelediğimiz şey kitap Öncelikle kitabımız bu Kıtap bir kızın 2. Dünya...
  7. amdsaolsun

Rehber 2500 ila 2800 lık sistem toplama

İlk olarak papu sistem 2. Olarak da 1030 lu sistem toplayacağım ve 2.el olmayacağını 1. İşlemci ryzen 3 2200g 740tl anakart gigabyte b450 s2h v2 493tl (secmemin nedeni fiyatı çikolata gibiydi ve önünün açık olması) Ram Neo Forza 3000mhz cl15 ×2 560tl Kasa Zalman t7 mesh 305tl Psu FSP HYDRO K...
  8. amdsaolsun

İnceleme NİKOLA TESLA HAYATI ✅

Lütfen çok uzundu okumadım demeyin kitabı zaten 120 küsür sayfa 1856 yılında Avusturya İmparatorluğun da doğan tesla 5 kardeşin 4. Süydü küçük yaşta gözündeki ışık çarpmalarıyla başa çıkmaya uğraşırken hayal gücünü geliştirdi ayni zamanda kardeşini gözleri önünde at teperek öldürmesi...
Top Bottom