Arama sonuçları: *

1. Arsek

İnceleme F/p Ucuz monitör kolu incelemesi

---Özellikleri--- + DUVAR İLE TELEVİZYON ARASI MESAFE MAX: 40 CM. + MİNİMUM KAPALI KONUMDA İKEN :8 CM. + Aparatın vida aralığı ölçüleri maximum 10x10cm , minimum 7,5x7,5cm. + MAXİMUM 20 KG TAŞIR. + Uyumlu boyutlar 17/19/22/24/27/28 İnç. ---Kutu içeriği--- + 1 ADET ASKI APARAT. + 1 ADET...
  2. Arsek

İnceleme (5ay sonraki yorumlarım) Türknet İnceleme: Kurulum süreci hız testi vs.

başvuru süreci? Başvurunuzu yaptığınız zaman belgeleri size mail yoluyla gönderiyorlar sizde bunu çıkartıp kargoluyorsunuz (mng kargoyla ücretsiz diğer kargo şirketleriyle ücretli) müşteri hizmetleri? başvurunuz yaptığınız zaman hesabınız oluşturuluyor bununla birlikte size bir müşteri...
  3. Arsek

İnceleme Everest Sgm-05 X-racer 7d Rgb 6400dpi Optik Gaming Oyuncu Mouse inceleme

uzun süredir kullanmaktayım ürün çok güzel tasarımı rgb si (mükemmel).BANA GÖRE bence en iyi f/p ürün -artıları *rgb *tasarim *kablo *dpı *ürünün kablo ucunda soketli bir yapıya sahip bunun önemli olmadığını düşünebilirsiniz ama bence önemli. bu özelliği kullandığım baayaa bir mausta görmedim...
  4. Arsek

İnceleme Rampage Comfort inceleme

kötü yanları -7.1 -bas eh işte ya ne iyi ne kötü -ses netliği -rahatlığı iyi yanalrı -yazılımı çok iyi(ama kulaklık kötü itşte yapıcak bie yok =) ) -tredyoldan aldım mng kargoyla 2 günd muğladan mersine geldi bayaa iyi -kutuda ezilme falan yok -mikrofon kalitesi attada gereksiz oalbilir...
  5. Arsek

rampage comfort inceleme

ilk önce 7.1 ini hiç beğenmedim ürnün yazılımını vs. yaptım herşeyini ama yinede 7.1 bayaa kötüydü bas kalitesi ses kaliteside baya bi kötüydu kafamı aşırı sıktı ürünü bu forumdan duyduklarım üzere aldım ama memnun kalmadım. neden anlamadım bu forumdaki herkes bu kulaklığı öneriyor baska...
Top Bottom