Arama sonuçları: *

1. Halil014

Rehber Bilgisayarda Xbox 360 Oyunları Oynama (RDR 1 FORZA HORIZON 1 GEARS OF WAR 3)

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Lafı uzatmadan konuya gireyim. Neden x360 emulatörü kullanayım ? -PS3 kadar özel oyun olmasa da çok güzel özel oyunlar barındırmakta -PS3 emülatörü olan RPCS3'e göre çok çok daha stabil olması. -Basit kullanım. -Github sayesinde gönüllü geliştiriciler olması -Oyun...
  2. Halil014

İnceleme Sekiro: Shadows Die Twice ( Gölgeler İki Kez Ölür )

Sevgili dostlar hoşgeldiniz.Daha önceden Dark Souls Remastered'i bitirmiş ve sevmiştim. İkinci From Software oyunum bu oldu. Ve ben de deneyimlerimi aktarmak istedim. Sekiro Ne Kadar Zor ? Gerçekten çok zor . Hele ki Boss dövüşleri saç baş yoldurur. Peki şöyle diyebilirsiniz: "Neden oynuyorsun...
  3. Halil014

İnceleme APEX LEGENDS MOBILE BETA İNCELEMESİ

Evet arkadaşlar oyun tam olarak çıkmadı oldukça sorunlu bir oyun kapalı betasına katılma şansı yakaladım. Buyrun ; Oyun bilgisayar sürümüne sadık kalmaya çalışmış. Ama tabi oyunu kırpmışlar. Oldukça rezil görünüyor oyun ama oyunun final sürümünde bu durumda olmaması gerekiyor. Zira oyun hem...
  4. Halil014

İnceleme Dark Souls Remastered İnceleme ( Ve bazı tüyolar)

Selam dostlar . Dark Souls Remastered oyunu bitti bitecek. Uzun zamandır ara vererek oynandım derslerden ötürü . Bu yüzden oyun deneyimim biraz negatif yönde etkilendi. Neyse biz incelemeye geçelim Hikayede pek anladığım bir şey olmadı . Oyun daha çok arkaplan hikâyesine sahip. Neredeyse ara...
  5. Halil014

Öneri 4000 TL İyi Bir Oyun Aleti (Konsol)

Xbox Series S: httpsps://www.pttavm.com/microsoft-xbox-series-s-512gb-oyun-konsolu-beyaz-rrs-00010-p-102139524?ref=akakce&v=1.49.1 Fiyatı:4000₺ Oyunlar: 1 yıllık normal gamepass 360₺ geliyor 1 yıllık Xbox Live Gold ve EA play i içinde bulunduran Ultimate game pass yıllık 540 TL geliyor tabi...
  6. Halil014

İnceleme Replika Dualshock 4 (160₺) İnceleme

Link:https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-hadron-ps4-kablosuz-playstation-gamaped-hd-fiyati,752487056.html?nx Öncelikle bu kolu Trendyol daki bir mağazadan alabilirsiniz ben bizzat mağazanın yakınlarında oturduğum için oradan aldım kargo ile falan uğraşmadım Ve internet ortamında fazla...
Top Bottom