Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

Rehber Windows'unuzu Daha Güzel Gösteren Uygulama

Başlıkta da okuduğunuz gibi Windows'unuzu daha güzel hale getiren bir uygulamadan sizlere bahsedeceğim. Tabii ki bu bütün Windows'u baştan aşağı değiştirmeyecek fakat bildiğiniz üzere şarkı değiştirdiğimizde açıp kapattığımızda yıllardan beri kullandığımız bir multimedia alanı vardı bu şahsen...
  2. COMANDANTE

Rehber Windows 11 Taskbar (Görev Çubuğu) Küçültme

Bildiğiniz üzere Windows 11'e geçtikten sonra ayarlar kısmında boyutunu ayarlayamıyorsunuz. Bu ekranı küçük olanlar ve Windows 10'da küçük alışanlar için çok can sıkıcı bir duruma dönüşüyor. Bugün sizlere Windows 11 de görev çubuğunu nasıl küçülteceğinizi anlatacağım. O zaman başlayalım. Eğer...
  3. COMANDANTE

Rehber 90/10 Kuralını Nasıl Uygularız ? 90/10 Kuralı Nedir ?

Bugün sizlerin karşısına bir teknoloji içeren rehber ile değil. Günlük hayatımızda yaşadığımız olaylara verdiğimiz tepkilerin kar topu misali büyümemesini nasıl başaracağımızı anlatacağım. Bu kurala 90/10 Kuralı deniyor. 90/10 Kuralı Nedir ? 90/10 Kuralını sizlere basit bir şekilde açıklayacak...
  4. COMANDANTE

Rehber Duolingo Nedir ? İngilizcemizi Geliştirmede İşe Yarar Mı ?

Bugün sizlere yeni başladığım uygulama olan Duolingo hakkında ufak bir rehber paylaşacağım. Bu rehberden sonra sizlerde İngilizcenizi geliştireceksiniz. Öncelikle Duolingo Nedir ? Duolingo internet üzerinden bizlere ücretsiz bir şekilde dil öğrenmemizi ve geliştirmemizi sağlayan platformdur...
  5. COMANDANTE

İnceleme Çin'den Almış Olduğum Anti Blue ve Güneş Gözlüğü Olma Özellikleri Taşıyan Gözlüğün İncelemesi

Öncelikle bu incelemeye başlamadan önce ilk incelemem olduğunu ve okuduğunuz da karşılaşacağınız bir eksik veya hata olursa yoruma yazmanızı rica edeceğim. Zaman kaybetmeden başlayalım isterseniz. Ürünün Linki...
  6. COMANDANTE

Rehber Anlatacağım Eklentiyle Dil Bilgisi Hatalarını Yapmayacaksınız !

Yazım Yanlışı Yapmaya Son! Bu rehber de sizlere göstereceğim eklentiyle birlikte. Yazım yanlışı noktalama hatası falan yapmayacaksınız. Zamanınızı almadan göstereyim. 1. Aşağıda atacağım linkteki eklentiyi kurunuz...
  7. COMANDANTE

Rehber İnce Hesap Gaming Gecesi Hızlı Ürün Alma Resimli Anlatım

Bu rehberim de sizlere Gaming Gecesin de hızlı ürün nasıl alabileceğinizi göstericem ben yaptım işe yarıyor. 3D secure hızıyla ilgili yapabileceğim bir şey yok ben de 6 sn sürmüştü . İlk önce istediğiniz ürünü sepete ekleyin. Sonra Hesap Ayarlarına gidin oraya gitmek için sağ da isminizin...
  8. COMANDANTE

Rehber Humble Bundle 'dan Nasıl Ücretsiz Olan Oyun Alınır. Resimli Anlatım

İlk rehberim olduğu için hatalarım olabilir mazur görünüz. Şimdi ilk önce ücretsiz olan oyunun sayfasına gitmeniz gerekiyor. 1)Humble Bundle sitesinin anasayfasında göreceksinizdir ücretsiz olan oyunu kırmızıyla işaretlediğim yere tıklayın. 2) Bu sayfa da GET THE GAME diyorsunuz . 3) Sonra...
Geri