Arama sonuçları: *

1. stereohearts

Rehber Ayakkabılardaki 1. Kalite, 2. Kalite Nedir ve Nasıl Anlaşılır?

Merhabalar, son zamanlarda ayakkabılardaki kalite ve garanti konusunda bazı konulara etiketlendiğim ve toplu bir cevap verme isteği duyduğumdan ötürü bu konuyu açma gereği hissettim. Öncelikle bu bilgileri anlatmadan evvel kendimden bahsedeyim, Ziylan Holding ve Deichmann Ayakkabıcılık da dahil...
  2. stereohearts

Rehber Monster Laptoplarda BIOS Güncelleme

Her şeyden önce şunu belirtmek isterim, yapmak üzere olduğunuz bu işlem için herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum. Monster teknik servisi zaten laptopunuzun temizliğini ve BIOS güncellemesini ücretsiz yapıyor. Teknik servise yakınsanız veya ilinizde teknik servis var ise uğraşmanızı önermem...
  3. stereohearts

İnceleme CoolerMaster MasterGel Maker Nano Partiküllü Termal Macun R2 İncelemesi

Herkese selam! Ürünü hepsiburada üzerinden 50TL lik kupon ile 109TL ye aldım. Macun Yurtiçi Kargo ile siparişi vermemden 2 gün sonra(bugün) geldi. Macunu yenilemek için laptopu sökme aşamasına geçtim. Macunu yenilemeden önce ve yeniledikten sonra Cinebench R23 testi yaptım ve sıcaklıklar...
  4. stereohearts

İnceleme Monster Abra A7 v12.1

Arkadaşlar merhaba, bu konumda sizlere bir süredir kullandığım bu laptopun artıları ve eksilerini anlatıcağım. Burada benim yazmayı unuttuğum kafanıza takılan bir soru varsa yazabilirsiniz. Artıları: İçindeki ekran kartı GTX1650 olmasına rağmen 2020 modeli olup GDDR6 olması ve Samsungun...
Geri