Arama sonuçları: *

1. ŞahinBaşaran

İnceleme Uzun zaman sonra James Donkey'den üst seviye'ye yakın mekanik klavye!

Çoğunuz James Donkey markasını bilirsiniz piyasaya ilk girdiği zamanlar cherry mx kailh gateron gibi kaliteli switchler kullanıyordu gaming klavyelerinden ve bu ürünlerin fiyatları rakiplerine göre bir tık daha uygun oluyordu ama James Donkey maalesef daha sonradan kendini bozdu biraz artık...
  2. ŞahinBaşaran

Rehber Huano Switch Nasıldır? Kailh Gateron Rakibi!

Daha çok mouselerden tanıdığımız bir switch ama pek bilinmesede huano klavyeler içinde switch üretiyor ama huano switch klavye bulmak gerçekten zor bazı markaların kendilerine özel switchleri vardır örneğin akko markasının klavyelerinin switchlerinin markası akkodur ama bunlar huano switchdir...
  3. ŞahinBaşaran

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

İnca yeni bir uygulama çıkarmış bu uygulama ile bedava ürünler kazanabilirsiniz mantığı basit çarkı döndürüyoruz şansımıza ne çıkarsa uygulama şu anda sadece android'de var ve sadece apk olarak indirilebiliyor google play'de onay sürecinde bazı arkadaşlar farklı telefonlardan yapmayı denemiş ama...
  4. ŞahinBaşaran

Rehber En İyi 5 Ön Ödemeli Kart

1 Papara Artıları Kartın ücretsiz olması Çip ve temassız olması Aylık kullanım ücreti olmaması Papara kullanıcılarına para göndermenin ücretsiz olması Casback olması 500tl 5 işleme kadar para yükleme ve çekmenin ücretsiz olması 50 bin tl limiti olması Eksileri Anlaşmalı bir bankası olmadığı...
  5. ŞahinBaşaran

Rehber Telefondan Bedava Bitcoin Kazma

Yatırım Veya Kullanım Tavsiyesi Değildir Bugün Telefondan bitcoin kazmayı göstereceğim öncelikle StormGain uygulmasını indireceğiz uygulama güvenilirdir ödeme alanlar var ben daha almadım ama bir sorun olursa buraya eklerim e posta ile kayıt olsanızda oluyor mining yapmanız için e posta...
  6. ŞahinBaşaran

İnceleme 50TL'ye Puding Keycap Aldım Aliexpress

Aliexpress üzerinden 10 dolar kampanyası ile 50tl'ye puding keycap aldım maalesef 10 dolar kampanyası 7 dolara düşürüldü almak istiyenler alabilir ama 50tl'den daha pahalıya gelir @Mert Özkaya'ya teşekkür ederim o bu kampanyayı göstermeseydi büyük ihtimal ya almayacaktım yada daha pahalıya...
  7. ŞahinBaşaran

İnceleme 79TL'ye Delikli Rgb Gaming Mouse Everest Sm Gx19 Angard

Everest Firmasın yeni çıkardığı bir gaming mouse delikli ve rgb fiyatıda 80tl ama fiyatlar çok değişken mouse gerçekten beni çok şaşırttı o zaman incelemeye geçelim. Kutu Kutusu klasik everest kutusu bence gayet güzel kutu kapaklı ve vakumlu bence güzel ön kısma mousemiz konuşlandırılmış arka...
  8. ŞahinBaşaran

Rehber Ön Ödemelir Kartlar Papara Tosla PeP

1 Papara Black Kart 2 Tosla PeP İninal Paycell Vodofone Pay Selfy Kart Param OlduBil Bynogame Kart Manibux OzanPay Bonus Piu Maximum Gaming Kart Starbucks Kart
  9. ŞahinBaşaran

Rehber Aliexpress Kargom Nerde? Nasıl Takip Edebilirim?

Çoğu kişi kargosunu nerden ve nasıl takip edeceğini bilmiyor kargosunun nerde olduğu bilmiyor bende bugün sizlere bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım öncelikle aliexpress siparişlerim bölümüne giriyoruz buradan parça siparişi yazan yere basıyoruz. Sonra takip ekranı açılacak burdaki takip...
  10. ŞahinBaşaran

İnceleme Rampage Fury Z Uzaktan İnceleme

Ürün Benim Elimde Yok Ama İnşallah Çıkınca Alıcağım. Ömer Abinin Söylediklerini Ekliyeceğim (Furylevel) Ürün Ne Zaman Çıkar Diye Sorarsanız Tam Belli Değil Ama Nisan Yada Haziranda Çıkabilir Şu Anda Üretimde. Eklediğim Resimler Numune Mousenin Resimleridir. Tasarım Ve Renk Seçenekleri Tasarımı...
  11. ŞahinBaşaran

İnceleme Meb'in Verdiği Eba Tableti General Mobile E Tab 20 İnceleme

Bugün General Mobile Markasının Eba İçin Özel Üretilmiş E Tab 20 Tabletini İnceliyeceğim Arkadaşım Yiğitcana Çok Teşekkür Ederim Bana İnceleme İçin Verdiği İçin Tableti Tablet Benim Değil Ve Benim İhtiyacım Yok Ama Arkadaşımın Gerçekten İhtiyacı Vardı Tasarım Tasarımı Bence Gayet Güzel Arka...
  12. ŞahinBaşaran

İnceleme 2. El Mekanik Klavye Alınır mı? 80TL Trust Gxt 880

Letgo'dan 80tl'ye aldım 4 aydır kullanıyorum bir sıkıntısı olmadı aldığım kişi ne kadar kullandı bilmiyorum b tuşunun ışığı biraz sönük yanıyor ve altındaki yükseltme bacaklarından biri yok ve kutusuda yok trust markasının ilk mekanik klavyelerinden birde kardeşi gxt 870 var aynılar gxt 880...
  13. ŞahinBaşaran

İnceleme Motospeed V200 İnceleme

Merhaba Ben Şahin ürün bana her ne kadar inceleme için gelsede ürünün tüm artı ve eksilerini söyliyeceğim. İncelemeden sonra ankete katılırsanız sevinirim. Kutu Motospeed v200 güzel bir kutuda geliyor ön kısma mousemiz konuşlandırılmış arkada kısımda ise ürün hakkında küçük bilgilendirmeler...
Top Bottom