Arama sonuçları: *

1. T

DA-SISTEM2 oyunlarda nesne kaybolurken, nesne siyah siyah noktalar ile gözüküyor

Arkadaşlar oyun oynarken bir nesne kaybolurken o nesne saniyelik siyah siyah nokta gibi gözüküyor. Mesela Witcher'da ağacın yanından geçerken ağaç siyah siyah nokta oluyor bide GTA 4'de ise uzaktaki çöp, kutu gibi nesneler uzaktan siyah siyah nokta gözüküyor yaklaşınca düzeliyor (ayarların hepsi...
  2. T

CPU Soğutucu önerisi?

Beyler DA-SISTEM2 için 200-250 TL bandında CPU Soğutucusu önerir misiniz? T6 Ultra düşünüyordum yeterli midir? Anakart: Asus Prime B450M-K Kasa: Corsair Carbide Spec Delta Ram: 2x8 Gskill
  3. T

Da2 sistem yardım

Arkadaşlar da-sistem2 yi sipariş vermiştim geleli 3 4 gün oldu. PSU 650w +80 hali, ram ise gskill ripjaws 3200mhz olarak aldım. Cpum boşta 48-50 derece arası (cpb kapalı olduğu halde) M2 SSDm boşta 51 derece SSD nin testlerinde düşük sonuçlar veriyor bide son olarak ram im max 78 derece gördü...
  4. T

DA-2 Sağlık testleri?

Arkadaşlar DA-Sistem 2 nin testlerini yaptım da eksik veya yanlış bir şey varsa bildirir misiniz? Önerilerinizi bekliyorum Kasa direk videodaki hali parça değişimi olmadan aldım. Afterburner da Boşta iken, GPU Clock MHZ i arada bir 380 400 600 700 e kadar çıkıyor 1-2 saniyelik sonradan 0 a...
  5. T

Anakart Işıkları Sönmüyor?

Arkadaşlar sistemim DA-2, anakart asus prime b450m-k pc yi kapatınca anakartın ışıkları sönmüyor. Kasa fanları sönüyor ama ethernet kablosu takılı usblerin ışıkları ve ekran kartının üstündeki ışık sönmüyor bunun için ne ayar yapmalıyım veya hangi ayar daha sağlıklıdır Teşekkürler
  6. T

Kargo Süreci Hakkında

Arkadaşlar 24 Haziran saat 12 sularında, da sistem 2 yi sipariş vermiştim. 1 hafta içinde yayla ya gidicem de Tahminen kargo ne zaman elimde olur?
  7. T

DA-SISTEM2 Hakkında

Arkadaşlar sistemin şuanki hali beni orta - yüksek ayarlarda kaç yıl götürür?
  8. T

DA-2 Sistemi almayı düşünüyorum

Arkadaşlar şuan fiyatı düşüp stoklar yenilendi almayı düşünüyorum kasanın hava sirkülasyonu sıkıntı olur mu ? (Sonradan cpu soğutucu alacağım)
  9. T

Yeni sistem hakkında

Arkadaşlar yeni çıkan sistemi olduğu gibi almayı düşünüyorum aynı fiyata. Değiştirmem gereken bir şey var mı?
  10. T

İtopya veya İncehesap ? hk.

Arkadaşlar, sistemin özellikleri ney ya da sistem kaç tl olacak gibi sorular sormayacağım lütfen linçlemeyin. Abdullah Abi nin çıkaracağı sistem İncehesap ta veya İtopya da olacakmış galiba. Bu iki firma hakkında birbirinden çok şikayet görmüştüm. Çıktığı gibi sistemi sipariş etmeyi düşünüyorum...
  11. T

Monitör G-Sync / FreeSync hakkında

Arkadaşlar hafta sonu Abdullah Abi nin çıkaracağı sistemden almayı düşünüyorum. GTX 1660s filan olcakmış. Şimdi ben FreeSync monitör alsam sıkıntı çıkar mı ? Veya G-sync ile arasında çok fark olur mu?
Top Bottom