Arama sonuçları: *

1. C

Yarın DA sistemi almak için ne yapmalıyım?

Siteye bir dakika sonra girmeme rağmen satın alamadım yarın beylikdüzü ya da acıbadem şubeye gitmeyi düşünüyorum. Eğer alamazsam pazartesi günü sistem 1-2 bin tl fazlasına yine satışa sunulacak mı? Hangi şube daha boş olur ve saat kaçta orada olursam sistemi alabilirim?
  2. C

DA Sistem Hangi Mağazada Gelecek?

Bugün gelecek olan sistem hangi mağazaya gelecek ve mağazadan direkt kasayı ekran kartını her şeyini takıp veriyorlar mı?
  3. C

Sistem indirimi ne kadar sürede tükeniyor?

DA yeni sistemi bekliyorum fakat yayınlandığı saatten 2-3 saat sonra müsait olacağım,ilk indirim ne kadar sürede bitiyor ve fiyatı adım adım mı artacak?
  4. C

DA sistem tahmini ne zaman gelir ve ekran kartı nasıl olur?

Merhaba arkadaşlar,Sistem tahmini ne zaman gelir tecrübelerinize dayanarak bazı fikirleriniz var mı? Ekran kartını nasıl bekliyorsunuz bazıları amd geleceğini söylüyor umarım öyle bir şey olmaz ama bir bilgisi olan var mı?
  5. C

Tebilon güvenilir mi?

Arkadaşlar merhabalar. Tebilon ile hazır sistem sipariş etmeyi düşünüyorum ama güvenirliği hakkında bilgim yok. Siteden daha önce hazır sistem alan veya alışveriş yapan arkadaşlar yanıtlarsa çok mutlu olurum. Mağazalarından elden alma şansım var mı?
  6. C

DA Yeni sistem hakkında

Arkadaşlar merhaba,yarın nasıl bir sistem bekliyorsunuz ve bu sistemler genellikle kaç gün aynı fiyatta kalıyor? Aynı gün stoklar bitip fiyatlar yükseliyor mu?
Top Bottom