Arama sonuçları: *

1. Erol Aksu

DA-3 test sonuçları(prime95-furmark-crystal dismark)

Crystal Dismark: 20 dakikalık Furmark ve Prime95 testi (3500x) CPU: maks 84 ( 2 kere 70 e düştü ve yavaş yavaş yükseldi) GPU: maks 74 Sistemde bir sıkıntı görünmüyor. Oyunları indirmeye başlıyorum.
  2. Erol Aksu

DA-3 Testleri için yönlendirebilir misiniz?

Furmark Prime95 Crystal Dismark Bunları indirdim. Msı afterburner var şimdi ne yapmam gerekiyor? Yönlendirebilir misiniz?
  3. Erol Aksu

DA-3 Sistem kargoya verildi...

Dostlar öncelikle dün açtığım konuda ani öfkeyle gerçekten saçmaladığımın farkındayım. Bu durum için herkesten özür diliyorum hakkınızı helal edin. Dün bana kasamın kırık olduğunu ve cuma günü sistemi kargolayacaklarını söylediler. Az önce kontrol ettiğimde ise sistemin kargoya verildiğini...
  4. Erol Aksu

DA-3 Sistemimin kasası kırık gelmiş?

İtopya'yı aradım az önce ve bana kasanın onlara kırık geldiğini yeniden sipariş ettiklerini ve cuma günü gönderileceğini söylediler... Bu nasıl bir bahane? Bu kasanın yedeği yok mu? Benden sonra sipariş edenlerin kasalarından biri benim sistemimde kullansa ve yeni gelen kasa o sistemde...
  5. Erol Aksu

DA-3 sistemin bugün son iş günü

Dostlar DA-3 sistemi çıktığı ilk 3 günde sipariş edenler için bugün son iş günü. Saat şuan 14:02 ama benim daha işlemcimi anakartıma takamadılar olarak gözüküyor. Dün aradığımda ise bugün kargolayacaklarını söylediler. 9 gündür bekliyorum ve artık gına gelmeye başladı. İtopya sistemleri bugün...
  6. Erol Aksu

DA-3 sistemi kargoda veya elinde olan var mı?

Dostlar internet üzerinden sipariş verip sistemi turuncu simgeler ile gösterilen siparişiniz alındı simgesi güncellenen var mı? Kiminin eline ulaşmış ama kiminin ilk dakikalarda sipariş vermesine rağmen hala sipariş alındı olarak görülüyor...
  7. Erol Aksu

6027tl Sistem nasıldır?

Lütfen P2.5 önermeyin. Parçalar arasında sıkıntılı olan var mı ? Toplam fiyat 6027 TL
Geri