Arama sonuçları: *

1. BugraSamet

Eskiden parçalar daha mı pahalıydı?

Öylesine göz gezdiriyordum fakat bu sistem de mesela günümüze göre daha yavaş sistem toplanmış SSD falan da yok için de.Eskiden daha mı pahalıydı?
  2. BugraSamet

Teknobiyotik Sistem incelemelerin de FPS değerleri yalan mı?

22:10 da GTA 5 yüksek ayarlar da nasıl öyle fps alabilir?
  3. BugraSamet

Abdullah Abi yeni sistem çıkarmayı düşünüyor mu?

3800 TL ye kadar sistem alacağım bu ayın ortaları gibi fakat Abdullah abi sistem çıkarmayı falan bekliyor mu bu bütçelerde?
  4. BugraSamet

DA 3 Şimdi alınır mı?

3500 işlemci hiç güzel gelmiyor.3500x bile çoklu çekirdekte iyi değil di 3500 nasıldır?
  5. BugraSamet

DA 3 Sistem kaç günde kargoya verilir?

Arkadaşlar haftaya pazartesi veya salı sistemi almayı düşünüyorum ama elime hemen gelmesini istiyorum.Ne kadar süre de gelir? Bir de haftaya kadar stoklar kalır mı?
  6. BugraSamet

Pch F Class 1.2 Almaya karar verdim.

Arkadaşlar https://www.incehesap.com/pch-f-class-1-2-fiyati-46591/ bu sistemin anakartını gigabayte yapıp,SSD yi James Donkey m2 SSD yapıp almayı düşünüyorum. Sizce iyi midir? Da 3 sistemi almayı düşünüyordum fakat 3500x stoğu da bittiği için 2600x daha avantajlı çünkü.
  7. BugraSamet

Amd Ryzen 5 2600x vs 3500

5500 TL bütçeler de sistem almak istiyorum. Da 3 istiyordum fakat 3500x in de stoğu bitti ve gelmiyecek sanırım.Aklıma Pc hocası nin yaptığı https://www.incehesap.com/pch-f-class-1-2-fiyati-46591/ bu sistem geldi.SSD yi James Donkey m2 SSD yapıp almayı düşünüyorum.Sizce doğru mu düşünüyorum?
  8. BugraSamet

DA 2 sistem ne kadar aynı fiyata stoklarda kalır?

Lgs sınavım var ve ondan 4 veya 5 gün sonra almayı düşünüyorum.Yani 25 haziran gibi.Aynı fiyata durur mu?
  9. BugraSamet

Teknoking-2 ye noldu 7000 tl olmuş

İyki alacağım bilgisayar olmuştu şansıma bak
  10. BugraSamet

VOK yeni bilgisayar çıkardı

Eski el capitan gibi gayet iyi duruyor bence.
Top Bottom