Arama sonuçları: *

1. ByEfe04

6650 TL VOK-SHADOW !

Arkadaşlar bu sistemi ben gayet beğendim fiyatına göre bence eksiği yok, siz ne düşünüyorsunuz? https://www.itopya.com/vok-shadow-intel-i5-10400f-msi-rx-5600-xt-mech-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd/
  2. ByEfe04

VOK'un Yeni Sistemindeki Saçma Özelleştirme

Arkadaşlar daha az FPS almak için daha fazla para ödemeye ne dersiniz :D? Üstelik 460 TL ! https://www.itopya.com/vok-gamehero-msi-gtx-1650-super-ventus-xs-oc-4gb-intel-i3-9100f-8gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-PC/
  3. ByEfe04

Elraen Yeni PC Ler !

Arkadaşlar elraen yeni PC ler çıkarttı, https://inventus.com.tr/dedicated/elraenn/elraenn_bilgisayarlar.aspx Parçaları iyi kötü tartışılır, ben sadece haberciyim. :)
  4. ByEfe04

PC HOCASI Yeni Sistem !

Arkadaşlar sanırım 5K bandında bir sistem geliyor, bütçesi bu civarda olan arkadaşların beklemesinde fayda var.
  5. ByEfe04

D.A 2. El 1900TL Lik Sistem

Arkadaşlar şuanda 1900TL ye 0 olarak apu sistem alamıyoruz. Ama 2. elde abdullah abininde gösterdiği gibi tek tek toplanarak çok uygun fiyata çok güzel sistemler kurulabiliyor, bu video da örnek. Bütçesi çok az olan arkadaşlar için çok güzel bir video olmuş. Siz neler düşünüyorsunuz? Ekonominin...
  6. ByEfe04

Abdullah Abi Neden Hep AMD Ekran Kartlı Sistem Yapıyor?

@Abdullah Hacıgül Abi bence yeni sistemde Nvidia ekran kartı kullanabilirsin güzel fiyat performans kartları var. Mesela 1650S 1660 1660S gibi.
  7. ByEfe04

Abdullah Abinin V 3.5 Videosunda Dediği Yalnış?

Arkadaşlar azcık mazi yapıyodum ve videoyu izlerken abdullah abinin dk: 8.17 de 550W psu nun rtx2080Ti ı besleyecek güçte diyor böyle bir şey olabilirmi :D?
  8. ByEfe04

Teknobiyotik Yeni Sistemi Nasıl Buldunuz? (Monitör Dahil)

Arkadaşlar bana güzel geldi yani SSD si kronik sorunlu birtek onun dışında parçalar güzel gibi siz ne dersiniz?
  9. ByEfe04

D.A Yeni Sistem Hakkındaki Fikrim

Arkadaşlar (bence) bu sefer @Abdullah Hacıgül Abimizin şöyle bir sistem yapması gerek, Birçok downgrade ve birçokda upgrade i olacak yani sistem yine 5k dan çıksın ve 3k ya kadar dengeli bir şekilde downgrade seçenekleri ve 7k ya kadarda upgrade seçenekleri yine dengeli bir şekilde olması lazım...
  10. ByEfe04

D.A. Sistem Fiyat Aralığı (Düşük Bütçe Olmaya'bilir')

Arkadaşlar Abdullah abi söylediğim mesaja reaksiyon verdi büyük ihtimalle dediğim gibi sistem 4-5k arası olacak düşük bütçe için bekleyen arkadaşlar malesef :(
  11. ByEfe04

Bu Sistem Fiyatına Göre Nasıl ?

https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/teknobiyotik-e2-5-oyuncu-bilgisayari.html arkadaşlar valla bana fiyatı iyi geldi ama nedeni sanırım parçaların modellerinden ve ssd olmaması ama bilemedim
  12. ByEfe04

Webtekno Superior Bronze Kasa Hangisi Alınmalı ?

Arkadaşlar https://www.incehesap.com/superior-bronze-webtekno-gaming-pc-fiyati-44963/ ince hesaptan kasanın içine 2 adet fan geliyormuş ben bu sistemi SSD 480gb James Donkey yapıp psu da cougar 600w 80+ yapıp alacağım kasayı ne seçmeliyim ekran kartı tek fanli ısınan bir kart deil zaten ama hava...
  13. ByEfe04

D.A. Yeni Sistem Nasıl Olur Tahminleri Alalım.

Edit: Ryzen 5 1600 AF (en iyi f/p işlemci büyük ihtimalle bu olacak) Rx580-1650 super (ben 1650 super olacağını düşünüyorum rx580 sistemi var) 8GB RAM b450 anakart 240GB SSD (Uygun fiyatlı olacağı için ama 480Gb da olabilir belli olmaz) ışıklı mışıklı kasa (A rgb :D)
  14. ByEfe04

D.A. Yeni Sistem Geliyor

Arkadaşlar umarım yeni sistemdir yarin PC alacaktım beklemedeyim bide şey sorucam ekran kartı RX serisinden olursa GTX bı ekran kartına özelleştirme oluyor mu ben Nvidia'nın optimizasyonlari daha iyi olduğundan GTX 16 serisinden bı kartla almak istiyorum?
  15. ByEfe04

Yeni D.A. Sistemi Beklemeli Miyim? Yoksa GameGaraj Sistemi Almalı Mıyım?

arkadaşlar yeni sistemi mi bekleyeyim yoksa bu sistemi mi almalıyım?
  16. ByEfe04

D.A YENİ SİSTEM NE ZAMAN GELİR PARÇALARI NE OLUR ? (AÇIKLAMAMA BAKIN :( )

Arkadaşlar 4k bütçem var sabırzıklıkla yeni sistemi bekliyorum bu videodaki sistem 4k ve parçaları 2600x 16gb ram 1660 super 480 gb ssd b450m arkadaşlar vallaha ağlayacağım 4 k ya böyle bir sistem ben şahane buldum ama şuanki fiyatı 5700 tl olmuş yeni sistem sizce ne zaman gelir? ve parçaları...
  17. ByEfe04

D.A YENİ SİSTEM PARÇALARI SİZCE NE OLUR NASIL OLMASINI İSTERDİNİZ?

Edit: R5 1600 af b450m-a320m 8gb 3000mhz ram 1660 super-rx590 kasa ve psu @Abdullah Hacıgül Abim yap böyle bi güzellik direk alacağım bekliyoruz :D
  18. ByEfe04

D.A YENİ SİSTEM HANGİ SİTEDEN SATILIR ?

Arkadaşlar malum İncehesap olsun itopya olsun fiyatlar muazzam derecede çok tamamen fırsatçılık diyorum ben buna dolar bu kadar indi ki tahminimce inş 6.60 ı görür görürse zaten mantık olarak fiyatların en kötü ihtimalle 350 400 tl aslında daha çok ama en kötü ihtimalle bu kadar düşmesi lazım...
  19. ByEfe04

PİYASA BU HALDEYKEN PC TOPLANIRMI ? NE ZAMANA DÜZELİR FİYATLAR?

Beyler pc alacağım çok konu açıyorum bilgilenmem gerek affedin :D piyasa tahmini ne zamana düzelir ?
  20. ByEfe04

DONANİM ARŞİVİ YENİ SİSTEM NE ZAMAN ÇIKARTIR FİYAT BANDİ NE KADAR OLUR?

Arkadaşlar Abdullah abi sistem ne zaman çıkartır 3500 4000 arası sisteme çok ihtiyacım var şuan benim gibi çoğu insanda Abdullah abiyi bekliyor ne zaman çıkar ?
Top Bottom