Arama sonuçları: *

1. T

Donanım Arşivi Sistem2- SSD sorunu-Açıklama

Merhaba arkadaşlar. D2 sahibi olan hemen hemen herkesin yaşadığı bir sorun olduğu için sizi bu konuda bilgilendirmek istedim. Geçtiğimiz ay SSD kullanım sürem 20 gün olmasına rağmen okuma ve yazma hızlarında vaadedilenin çok altında değerler aldığımı buradan sizlere yazmış ve fikirlerinizi...
  2. T

D.A.2 Horizon Down Alan oldu mu?

Hediye kodu alan oldu mu? 4 gün önce mail attım faturamı hala dönüş yapan olmadı. Sizde durumlar ne?
  3. T

Stok soğutucuyu da istesem gönderirler mi?

D.A 2 sistemi aldım ancak henüz kargoya verilmedi. Soğutucuyu değiştirerek aldım işlemci yanında çıkan stok soğutucuyu ne yapıyorlar bana gönderirler mi? Göndermiyorlarsa özellikle istesem gönderirler mi?
  4. T

D.A sistem 2- Kargolama

Benzer konu çok açıldı farkındayım ama, itopya ile görüşen oldu mu bu konuyla ilgili? Kargolama süreci 7 gün yazıyor ama haliyle yoğunluk olacağı açık. Müşteri hizmetlerini arayıp boşa meşgul etmemek için ilk olarak buraya yazmak istedim. Firma ile görüşen oldu mu, Herhangi bir tarih...
  5. T

İtopya siparişimi iptal ettim. Süreç nasıl işler?

Yeni sistemi 5700xt ile sipariş verdim ama birçok arkadaşın uyarısı ile siparişimi iptal ettim. şimdi süreç nasıl işler para hemen iade edilir mi? Çünkü tekrardan 5600 ile sipariş vereceğim.
  6. T

PSU' değiştirmeli miyim? Siparişi iptal mi etmem gerekiyor?

Arkadaşlar bu 2. Konum kusura bakmayın ama forum yoğun olduğu için sorularıma cevap alamadan konu arkalara düşüyor. Yeni sistemi 5700xt ve soğutucuyu özelleştirerek aldım. PSU aynı kaldı daha sonra ekteki notu gördüm. Forumda sorun olmaz demişlerdi sipariş verirken ama site daha sonra uyarı...
  7. T

Bunu gözden kaçırdık mı?

Ben kasayı (PSU) yayınlanan hâli ile sipariş verdim ama resimdeki not dikkatimi çekmedi Forum'da yeterli diyen arkadaşlar oldu ama bu not hiç eikkatimi çekmedi ve şüpheye düştüm. Sizce ne yapmalıyım? Ekran kartı ve soğutucuyu yükselttim siparişimde.
  8. T

D.A ailesine teşekkürler. Sizce nasıl olmuş ?

Özelleştirmelerle birlikte nasıl olmuş sizce? Video montaj ve yayın yapıyorum. DA-SISTEM2/AMD Ryzen 5 3600/ASUS TUF 3 RX 5600 XT OC EVO 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Gaming Bilgisayar + COOLER MASTER MasterAir MA410P RGB 120mm İşlemci Hava Soğutucu + CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16...
  9. T

D.A özelleştirme

Arkadaşlar 6.5k bütçem var ekran kartını 5700xt yapıp soğutucuyu da 2.sıradaki COOLER MASTER MasterAir MA410P RGB 120mm İşlemci yapsam nasıl olur.Oyun yayını ve video montaj vs. yapıyorum. bazı arkadaşlar psu değişmeli demiş bu haliyle nasıl sizce?
Top Bottom