Arama sonuçları: *

1. P

İtopya DA-SİSTEM 4 İçin Sözünü Tuttu mu?

Arkadaşlar sistemi satın alma sayfasında kocaman "7 İŞ GÜNÜ SONUNDA KARGOYA VERİLECEKTİR YAZIYOR" ben bu sözlerini tuttuklarını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? 7 İş günü geçmiş DA-SİSTEM 4'Ü kargoya verilmemiş olan var mı? DA-SİSTEM 4 için konuşuyorum sadece.
  2. P

DA-SİSTEM 4 BIOS Güncellenmiş şekilde mi geliyor? Eğer gelmiyorsa ilk BIOS mu güncellenmeli?

Merhabalar, bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim. 1. BİOS Update yapılmış bir şekilde mi Geliyor? 2. Eğer benim yapmam gerekiyorsa önce BİOS sonra Windows mu yoksa tam tersi mi?
  3. P

Evet O Sistem Geliyor

Arkadaşlar, evet yorumlarınızı alalım
  4. P

DA dün attığı sistem story'si ve DA-SİSTEM 4'ün fiyat revizesi.

Arkadaşlar dün markalarla iletişim kuruyorum gibisinden bir story attı. Acaba o bahsettiği şey DA-SİSTEM 4'ün fiyatının güncellenmesi miydi?
  5. P

İtopya Özelleştirme Değiştirme

Arkadaşlar itopya'dan 2 iş günü önce siparişini verdiğim sistemin herhangi bir şekilde işlemcisini değiştirebilir miyim?
  6. P

DA-SİSTEM 4 Ne Zaman Gelir

Merhaba arkadaşlar, DA-SİSTEM 4 için dün sipariş verdim tahmini ne zamana gelir? Ankara.
  7. P

DA-SİSTEM 4 şuan ki fiyatına değer mi?

Arkadaşlar ben hala f/p olduğunu düşünüyorum siz ne düşünüyor sunuz?
  8. P

Donanım Arşivi Yeni Sistem Tahmin

Evet Arkadaşlar Tahminler Gelsin
  9. P

DA YENİ Sistem Video

Arkadaşlar şuan attığı video mu acaba geçen ki story
  10. P

Üstat'ın yeni sistemi hakkında tahmini olan varmı?

Merhaba Arkadaşlar, PC satın almaya karar verdim ve Donanım Arşivinin sistemlerini her zaman beğenmişimdir, bu yüzden Abdullah Abi'nin çıkaracağı ilk sistemi almayı düşünüyorum. Sistemin bu ay içinde gelme ihtimali var mı? En son sistem üzerinden yaklaşık 2 ay geçmiş. Saygılarımla iyi eğlenceler.
Top Bottom