Arama sonuçları: *

1. vgaterian

4000tl 6000tl araliginda laptop

Arkadaslar bu ay icerisnde sadece egitim amacli laptop almayi planliyorum oyun oynamayacağım. 4000 6000 bandında sizce benim icin en fiyat performans laptop hangisi olur. Oyun oynamayacagimi tekrar belirteyim oyuncu laptopu olmasına gerek yok. Simdiden hepinize tesekkur ederim
  2. vgaterian

max 6k bütçeye uzaktan eğitim için laptop

arkadaşlar max 6k bütçem var laptop almam gerrekli üni için oyun oynamayacağım sizce hangi laptopu almalıyım
  3. vgaterian

Da3 test sonuçları (r5 3500)

Arkadaslar da3 sistemim yeni geldi test sonuclari nasil sizce birde islemci sicakligina nerden bakabilirim bilmiyorum yardimci oluraaniz sevinirim
  4. vgaterian

5000-6000 arası bütçeye sistem

Sizce bu butce araliginda en iyi hangi sistemi alabilirim 1599938090 Sanırım da3 stokta yok
  5. vgaterian

7500 tl butceye hazir sistem

Arkadaslar 7500 tl butcem var monitor dahil hazir sistem onerebilir misiniz? Tek tek toplama hakkinda bir bilgim yok o yuzden hazir sistem olursa sevinirim.
  6. vgaterian

Da3 yanina monitor

Arkadaslar da3 siparis etcem yanina monitor alcam 1000 - 1500 tl butcem var sizce ne almaliyim f
  7. vgaterian

Monitor dahil 8000tl f/p ??

Arkadaslar 8000tl bütçem var monitor dahil bir sistem toplamak istiyorum. Bu islerle pek alakam yok siz hangi sistemi ve hangi monitoru önerirsiniz.
  8. vgaterian

P2.5 vs bayram özel

Arkadaşlar bayram özel sistemin ekran kartını rtx2060 yaparak almak mi daha mantikli yoksa p2.5 almak mi daha mantikli? Varsa eklemek istediginiz ozellestirmeler yorumlarinizi bekliyorum. Teşekkürler https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-p2-5-oyuncu-bilgisayari.html...
Top Bottom