Arama sonuçları: *

1. U

D.a sistemi kurdum

Arkadaşlar fazla anlamadıgım için korktum biraz ekran kendi kendine kapanıyor ne biliyim bişey indirirken gidiyor vs herseyin dreviri tam güncel neden olur ve birde allahın belası superonlineden kurtulmam lazım 4 ay tahattüt var daha önericeginiz internet saglayıcısı varmı
  2. U

DA-Sistem 2'yi itopya'ya gidip aldım

Yeni d.a sistemini direk cıktıgında sogutucu ekleyip almıştım kargo sürecinden nefret ettigim için avrupa yakasından arabama binip karşıya itopyaya gittim orda nakit paramla tekrar aldım bir kasa internetten aldıgımıda iptal ettim yarın gidip alıcam kasayı böylece kargoyla uğrasmıcam yanındada...
  3. U

Acil cevap lütfen

Arkadaşlar bugun itopya açıkmı ve ben internet üzerinden satın aldım oraya gidip satın aldıgım ürünü elden alabilirmiyim
  4. U

İtopya cumartesi açıkmı

Arkadaşlar ben satın aldım pcyi internet üzerinden ama yarın gidip toplatıp alabilirmiyim ödemesini yaptım zaten
  5. U

Sistemi aldım sorularım var

Arkadaşlar hiç bir şeyi değişmedim sadece soğutucu ekledim 5950 ye felan geldi şimdi monitör arıyorum 27 inc ve kavisli 144hz olması lazım öneriniz varmı
  6. U

D.a sistemi ile hangi monitör

Arkadaslar 27 inc 144hz veya üstü bir monitör d.a sistemi ile önerir misiniz? acil
  7. U

D.a sistem acil bakın lütfen

Arkadaşlar özelliştirmem gereken şeyler varmı önerebiliceginiz özellikle ram ve ekran kartı birde 27 inc kavisli 144 hz monitör alıcam yardımcı olurmusunuz fazla alakalı değilim bu konularda
  8. U

D.a sistem rgb kablosu olayı?

Arkadaşlar bu rgb muhabbeti nedir bilmediğimden soruyorum
  9. U

Fiyat aralığını ne zaman söyler abdullah kardeşim acaba

Bekleyiş içindeyim şimdi 7 8 binlik bişey olmaz inşallah
Top Bottom