Arama sonuçları: *

1. AprnHaci

DA'nın yeni tanıttığı sistemi yarın alacağım

yarın alacağım pch'ninkini al demeyin nvidia kart istiyorum. yarına stok bitermi bugün alabilme şansım maalesef yok yarın alacağım.
  2. AprnHaci

donanım arşivi yeni sistem incelemesi

arkadaşlar yarın sistem çıkacak, parçalar belli mi? benim kaçırdığım bir şey var mı?
  3. AprnHaci

DA yeni hazır sistem incelemesi

bilen bilir yaklaşık 1 aydır 12k bütçeme nvidia ekran kartlı sistem arıyorum, DA yeni hikayesinde duyurdu çoğu kişi 2060 olacak demiş ki bende 2060 sistem bekliyordum. tahmini ne zaman çıkar onu beklemeli miyim?
  4. AprnHaci

pc hocası hafta sonu sistemi

fiyat kaç olur ben 2060'lı sistem bekliyorum gelir mi? bütçem 12k, 12kdan az olucak o infoyu biliyorum ama ekran kartı markası ne olur nvidia bekliyorum umarım öyle olur
  5. AprnHaci

Haqqus Gen4 Geli̇yor!!

haqqus yeni sistem çıkaracağını story'den duyurdu, son zamanlarda fena olmayan sistemler çıkardı eskisi gibi değil sizce bu nasıl olur? fiyat tahmini ya da parça tahmini yapabilirsiniz.
  6. AprnHaci

DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM

vallahi sistem alacağım ama rtx 2060'lı pcye 12.600 gömmek istemiyorum bekle bekle delireceğim artık abdullah abi ne zaman sistem çıkaracak şöyle 12k veya altına modart ve pc hocasının sistemini benim gibi alamayanlar için 9.500'e 2060'lı birşeyde hiç fena olmazdı @Abdullah Hacıgül
  7. AprnHaci

ne zaman rtx'li sistem çıkar

3050 2060 3060 3060ti hiç farketmez bunlardan birinin olduğu bir sistem ne zaman çıkar 1 haftaya sistem alacağım bilen varsa yazsın
  8. AprnHaci

Pc hocası sistemi saat kaçta çıkacak

Pc hocasının bugün çıkaracağı sistem kaçta çıkar?
  9. AprnHaci

Trajikomik video....

Çocuğa cidden yazık. İzoly'yi övmesi kadar trajikomik bir şey yok :D
  10. AprnHaci

2500 tl lik pc hocasının sistemini nasıl buldunuz

https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3ad/
  11. AprnHaci

Teknopanda sistemine monitör

https://www.itopya.com/teknopanda-amd-ryzen-7-2700x-gigabyte-rtx-2060-super-windforce-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ Arkadaşlar öncelikle selamlar ben bu sistemin kasasın corsair carbide spec delta yapıp ssd değiştirip alabilirim buna 75 hz/60 hz monitör alıp ilerde satıp 144...
  12. AprnHaci

Rx 5700 mü rtx 2060 mı rx 5600 xt mi

Arkadaslar hangisi yani sistwm olarakta teknoking mi teknoking 2 mi da siatem 2 mi
  13. AprnHaci

Birazdan story si nedendi

Sistemin yarı çıkacağından hemfikiriz ama neden story sinde birazsan yazdı
  14. AprnHaci

Da nin sistemi ne zaman

Arkadaşlar 2 saat önce story sinde birazdan bugünmü gelecek sistem yarın mı kafam karıştı
  15. AprnHaci

Da yeni sistem tahmin

Arkadaşlar bence rx 5600 xt olmaz ztn adamın en sonki sistemi rx 5600 xt
  16. AprnHaci

da nın sistemi kesin cumartesimi geliyor

kesin cumartesimi gelecek daha erken yada daha geç olamazzmı
  17. AprnHaci

da nın yeni sistemi

da nın yeni çıkaracağı sistem kaç para bandında olur sizce 3000 4000 olmayacağı kesin heralde 6000 olurmu sizce kaç olur
Top Bottom