Arama sonuçları: *

1. alperenn01

Lutfen bir bakin / yeni sistem windows u tvden yapmaya calisiyorum ama sinyal yok/

Arkadaşlar soru yukarda yardim edin lütfen. Ekran kartını yanlış montajlamis olabilirmiyim
  2. alperenn01

Da4 sistemi tv ye bağlamam lazim ancak olmuyor yardim lazim !

Arkadaşlar sistem yeni geldi hdmi ile bağlıyorum ancak görüntü yok w10 henüz kurmadım bu arada 1607699357 @epica59 @Rambo Bıçağı
  3. alperenn01

Da-4 sistem alanlar gelen kulaklık standi (hani şu ilk 500 e verilecek olan )

Bende da-4 aldım ancak 1 gün bekledigim için 200 tl fiyat arttı bu benim hatamdı bütçem dendolayı 8 gb ram li halini 4700 e aldim .YANLIS HATIRLAMIYOSAM ILK 500 kişiye kulaklık standı gelicekti zaten 500 stok yokmuydu şimdi stand'dan bana da geldi bu iş nasıl olabiliyor .büyük ihtimalle...
  4. alperenn01

Da-4 ekran karti kutusu geldi bazi vidalar eksik mi bakarmisiniz ?

Fotoları arıyorum ayrıca ben 200 tl pahalı iken almama rağmen kulaklık standı da gelmiş garip iş!! Çikan tüm parçalar orda tam mı? 1607599923 @donanımdık @epica59
  5. alperenn01

Yeni Sistemim Montaj Aşamasında

Aga dua edeniniz fln mi oldu bi baktim montaj a girmiş d9ckkcmcickcifkdodk 12 gün sonunda bi nebze mutlu oldum arkadaşlar ixmcicmxodmx
  6. alperenn01

DA sistem 4 montaj süresi

Da-4 halen montaj a bile girme di. Biliyorum biliyorum adamlar çok yoğun. Evet ama 13 gün koca 12 gün daha ne kadar beklemeliyim bari bi montaj a alsaydınız. Neyse elinde sonunda gelicek sistem düzgün olsunda gerisi Önem li değil. Not: Hasret gidermek için pc fotolarına itinayla bakilinilır
  7. alperenn01

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

Kargolar ne durum da ben 26 sında saat 10 da aldım hala bi hareketlilik yok. Sizde nasıl?
  8. alperenn01

Da sistem vs mod a.sistem (sadece karsilastirmak istiyorum kotü niyetim yok )

https://www.gaming.gen.tr/urun/21645/blade-3100-amd-ryzen-3-3100-asus-dual-rx-5500-xt-oc-8gb-evo-8gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Birinci sistem bu diğeri de da-4 sistem hangisi daha iyi bende 4700 e tek 8 ram li aldım da -4 ü ama içime bir kurt dustu simdi
  9. alperenn01

Abdullah abinin yeni pc tavsiyesi nasıl fikirlerinizi bekliyorum ?

Arkadaşlar benim bütçemede uygun sistem 16 gb ram ve m2ssd içeriyor sizce alınır mı ? Ne düşünüyorsunuz??
Top Bottom